Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość długa rzęsa

UMRE CHYBA ZARAZ.pomocy!!!

Polecane posty

Gość długa rzęsa

umre chyba zaraz przez ten glupi okres,nie moge normalnie funkcjonowc,w szkole i w ogóle.żadne przeciwbólowe nie pomagaja.u ginekologa jeszcze nie bylam,ale chyba pojde,bo nie da sie zyc tylko 3 tygodnie w miesiącu...

Gość Pyralgina najlepsza.....
nie umieraj,tylko kup sobie PYRALGINE,ja tez mam takie okresy bolesne i tylko to pomaga: 2 od razu i nic nie czuc,przechodzi jak reka odjal:P

Gość mała rada
z tabletkami przeciwbólowymi to trzeba troche poeksperymentować, na mnie np działa pyralgina (za to innych tabletek mogę zjeść garść i tylko mi zamuli sie w głowiem, a ból pozostaje) a co do reszty to faktycznie, idź do lekarza a, i jak czujesz, ze lada moment będzie okres, to spróbuj wziać juz cos przeciwbólowego, wtedy każdy srodek jakos lepiej działa niz jak sie go weźmie jak ból jest juz silny trzymaj się :)

Gość długa rzęsa
tylko ze mam uczulenie na pyralgine :[

Gość długa rzęsa
jeszcze nigdy nie bylam u ginekologa i .Mam pytanie,co wtedy on przepisuje na takie probllemy

też tak miałam...ale teraz mam zapas tabletek przeciwbólowych.....spróbuj zjeść Ketonal Forte ze Scopolanem Compositum...acha ale skoro jesteś uczulona na Pyralgine to kup Scopolan zwykły (bo ten compositum zawiera pyralgine)

Gość mała rada
oj, pewnie Cie wypyta, zbada i wtedy dodiero cos przepisze, trudno powiedzieć znajome chwala sobie no-spe, ibuprom, mozesz podpytać tez w aptece,może cos polecą fajnego a, ja kiedys stosowałam tabletki vegantalgin, pomagały, teraz jednak odkryłam pyralginę i jestem zadowolona, super sie spisuje tak czy inaczej, idź dolekarza :)

ale to co ci opisałam pomaga mi tylko pod konieć okresu...w początkowych dniach pomaga tylko Tramal 100...niestety...a ginekologicznie u mnie wszystko ok..

Gość Sandra25
Ja też umierałam z bólu i pomogła mi kobitka od chemii - dała Aleve + nospe - jak dla mnie rewelacyjne połączenie, polecam!!!

Gość długa rzęsa
a ile miałyscie lat jak pierwszy raz poszłyście do ginekologa?

ibuprom,aleve,pyralgina,nurofen mi wogole nie pomagały...to są leki bez recepty więc nie są mocne...jeśli naprawdę mocno boli to tylko tabletki na receptę ratują :(

Gość mała rada
cos koło 18-20 lat ale teraz chyba duzo dziewczyn chodzi wcześniej

Gość zuzzzia
no- spa najlepsza- polecam!!!!!

Gość propozycja jest następująca
hmmm, ja też tak miała, raz już przy bolesnej miesiączce mama chciała mnie na pogotowie zawieść po jakiś zastrzyk bo myślałam że sie przekręce. biorę teraz anty pigułki HARMONET i NIC. wogóle mnie nie boli. A tak mogłam sobie nospy, ibupromy max, i dalej mnie bolało.

Gość kamykanonim
Ja mam 14 lat i moj pierwszy okres byl taki obfity ze mialqm 3 podpaski a na lozku wielka plama krwi. Albo.na krzesle bylam u ginekologa na szpitalu mialam kroplowke i przeszlo.nawet bo mualam skrzepy .. teraz minelo 5 miesiecy i boje sie jaki bedzie ten 2 okres ...

Gość gość
Hej miałam taki sam problem jak wy do czasu - teraz biorę codziennie przez cały miesiąc po jednej tabletce rutinoscorbinu/ cerutinu lub zwykłą wit C i nie wiem co to znaczy bolący okres. Wcześniej mdlałam, wymiotowałam, po prostu zwijałam sie z bólu. Różnica jest ogromna Spróbujcie :) Lepiej łykać wit C niż faszerować się hormonami.