Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diamond

usunęłam kosz z kompa ....

Polecane posty

nacisnij start>>>control panel>>>display>>>desktop>>>customize desktop. Sorry ale mam ang wersje winXP ale jest tai sam uklad. W customize desktop otworzy Ci sie okno i tam na samej gorze masz ikony pulpitu to zaznacz kosz (pewnie jest odhaczony) - Powodzenia

nie pokaze sie. wchodzisz we wlasciwości pulpitu i wybierasz ustawienia ikon. i tam powinna byc ikona kosza, przeciagasz na pulpit, u mnie zadziałalo :)

zastanawiam się jak można usunąć kosz ..klikam prawym przyciskiem i jest: otwórz eksploruj opróżnij kosz utwórz skrót właściwości

ja nawet nie pamietam kiedy ost uzywalam kosza na windzie :D nie mozna po prostu shift+del i usunac trwale?:>

Gość szewczyk burczymucha
moze kosz wrzucilas do kosza i dlatego go nie widac. Jezeli tego drugiego kosza nie widac, to moze tez go wrzucilas do kosza....

Gość pięknie ładnie
zapisz się do drużyny koszykarskiej

Gość pięknie ładnie
po co ci kosz? aż tak śmiecisz?

no i dlatego osobicie uwazam viste za shit :classic_cool: a winda=windows wiec system nie ma tu nic do rzeczy :P jak chcesz usuwac pliki to shift+del i juz:D (tylko juz sie nie da odzyskac:P)

jak masz Viste spróbuj : 1. Click Start, and then click Control Panel. 2. Click Appearance and Personalization, click Personalization, and then click Change desktop icons. 3. Click to select the Recycle Bin check box, and then click OK. ja wlasnie tak odzyskalam swoj kosz w Viscie, powodzenia

dzięki za pomoc oosby, które były na tyle uprzejme i poświęciły mi czas;)

oo wiem zrób z panelu sterowania p[przywrócić system z wczoraj i odzyskasz!! kiedyś tak robiłam jak zapomniałam hasła do jednego programu bo wcześniej zmieniłam i zadziałało:)

Gość wyl
ja też kosz usunełam tylko ze mam Viste po polsku . . . co zrobic . dodam ze nie usunełam kosza z mojego kompa . :( prosze o jak najszybsza odp . z Góry dziękuję

Gość niebieskookiej szukam
czyli wyzuciłaś kosz do kosza?:):):)

Gość ingus
sszewczyk bardzo ci dziekuje ja tez mam viste i przez przypadek na meza profilu usnełam kosz dokładnie ukryłam a na podanym przez cb portalu bardzo duza sie dowiedziałam