Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdybytylkomnieposluchal

zerwalam 5 letni zwiazek

Polecane posty

zostawilam mojego faceta bo przez rok czasu go prosilam zeby powiesil obraz - nie zrobil tego wiec go zostawilam - mowilam mu sto razy powies ten pieprzony obraz ...nie zrobil tego..

Gość Marta_Angel
Zerwałas z facetem bo nie powiesił obrazu? :/ A sama nie moglas tego zrobic, nie rozumiem takich ludzi, jak mozna zerwac z ukochana osoba dla takiej glupoty... Poklocic sie mozna owszem, ale nie zrywac znajomosc!!!

Gość
Pomijajac kwestię prowokacji - jak mawiał król Salomon "Człowiek nie potyka się o góry. Człowiek potyka się o kamienie"

rok czasu czekalam ...sama nei moglam bo trzeba bylo jeszcze w ramke ten obraz wlozyc....poza tym dywanu tez nie kupil ...teraz mieszka sam a obraz dalej lezy ..idiota

zadna prowokacja ...po prostu ile mozna czekac prosic...? wiem ze dla wiekszosci to nie bylby powod do zerwania ale dla mnie tak...gadac jak do sciany przez rok czasu!

Gość IsauraDZIEWCZYNAdinozaura
gadalas jak "dziad do obrazu". jak dla mnie prowokacja.

powaznie mowie.....to bylo 4 lata temu...od tego momentu nikogo nie moge sobie znalesc - pewnei bog mnie ukaral :/

Gość Marta_Angel
Zapewne masz racje, trzeba było sie uszczypnąć i nie dać ponieść sie emocją... Kochasz go nadal?

nie nie kocham ...tylko ze on chce zebym do niego wrocila i to chyba przez niego nikogo nie mam...bo mnie caly czas szantazuje ..powiedzial ze nei bedzie placil mi alimentow jak sobie kogos znajde ..idiota

Gość IsauraDZIEWCZYNAdinozaura
que? Sama sobie jestes winna, ze nikogo nie masz. to, ze on stosuje taka manipulacje, a nie inna to jego sprawa. ty sie na to lapiesz, wioec nie do konca jest jego wina.

ja mam go dosyc - ja z nim nie jestem 4 lata a dalej sie czuje jak bym z nim byla...mamy razem dziecko...moi rodzice dalej utrzymuja z nim kontakt...to jest jakis chory uklad.