Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość groosszka

do facetow - jaka byłaby wasza reakcja na taką dziewczynę?

Polecane posty

Gość groosszka
Niby tak, ale rozumiem ją trochę. Jest rzecz jasna samotna, więc on jest jedyną "rzeczą" w jej życiu do której moze wracać. To dla niego włacza komputer, to o nim marzy. No chyba to znacie, bo większość z nas była chociaż raz zauroczona kimś wirtualnie. Więc jak pójdzie na spotkanie to wszystko straci i do tego jeszcze bardziej wpadnie w kompleksy. To zabrzmi jakbym była wredną koleżanką... ale niestety obawiam się że ja, gdybym była facetem, nie zainteresowałabym się nią jako kobietą. I tym bardziej mi jej żal. Z drugiej strony myślę sobie, że jak się z nim nie spotka to facet w koncu sobie odpusci, bo jak długo mozna utrzymywać "związek" który istnieje tylko w internecie.

Jak kobieta CZUJE, że cala jej wartość, to jej wygląd, to każda niedoskonałość rodzi kompleks :D

170 i 70 kg... zalezy od sylwetki, bo roznie to bywa, ale raczej bym nie był zainteresowany

prukiew nie słuchaj, jak masz tą lekką nadwagę 10 kg w biuście, pośladkach- w ogień by za tobą te mądrale wskoczyli:D

Gość tak się wtrące tu
Apostoł, Komiczne >>>>>> czy wiecie że Monica Bellucci ma mniej wiecej takie wlasnie wymiary? I co, jakby taka Bellucci przyszła na spotkanie to też byście ją odrzucili?

Gość Ju...
Dajcie spokój - 172 cm i 70 kg niekoniecznie oznacza wałki czy niezgrabną sylwetkę. A w dodatku, kiedy facet jest już w sidłach kobiety, to waga i tak idealizuje jej sylwetkę.:P

Gość
Doprawdy => pokaż mi babę, której nadwaga w biust idzie. Jasne że jeśli dziewczę tak samo z siebie "genetycznie (o kurwa :o ) ma cyc dd, albo i większy, to i więcej waży. Ale jak tyje to idzie jej w dupe, uda i boki, a w cyc na ostatnim miejscu.

Gość przekomiczne
Komicznym nawet laska o urodzie Agaty Buzek by sie nie zainteresowala, wiec musi sobie chlop w necie bajeczki popisac:D

Gość
tak się wtrące tu => baba za chuj mi się nie podoba.

Gość Ju...
Apostole, czy już się przeprowadziłeś do pięknego miasta:P, czy jeszcze nie?

Gość przekomiczne
Apostol, analizujesz czasami swoj wyglad czy tylko kobiet?

" I co, jakby taka Bellucci przyszła na spotkanie to też byście ją odrzucili?" co za bezsensowny przyklad napisalem, ze zalezy od sylwetki... poza tym ile jest takich kobiet jak Belucci?

Gość zabawne jak nic
heh, to dyscyplinowanie kobiet przez męzczyzn, zabawne, a kobiety ulegają, robią wszystko, żeby się wbić w normę....równie zabawne...bądzcie sobą kobiety, chudnijcie dla zdrowia z otyłości, bądzcie usmiechnięte , a jak komus się nie podoba to niech się buja z wychudzona barbi.

Gość prukiew bubua
Jesli mam być szczera to własnie do Bellucci porównało mnie parę osób. Mam wręcz identyczną twarz jak ona, a moja figura wygląda jak klepsydra, nie mam brzucha ani boczków. Mam długie nogi, długie lśniące włosy, uwielbiam szpilki i w ogole ubieram się kobieco. Jednak facet z którym rozmawiam juz kiedyś zaznaczył że lubi szczuplutkie, stąd własnie moje pytanie. Podejrzewam że jednak mu się nie spodobam.

Gość
Ju... => póki co jeszcze załatwiam sprawy u siebie. Jak wiadomo wszystko się sypie w najmniej odpowiednim czasie i miejscu. :o Tak czy siak nowy rok będę albo w Wawie albo na wschodzie spedzał. Zasiedziałem się wystarczająco długo :P przekomiczne => mój wygląd jest wystarczający na moje potrzeby, a ćwiczę dla siebie nie dla innych więc raczej się nie zapuszczam. Zresztą jeśli kobieta jest zainteresowana facetem to o ile wiem facet ocenia jej wyglad a nie swoj. Nie rozumiem kontekstu twojej wypowiedzi.

Gość PRUKIEW DAWAJ FOTE

prukiew-to olej go- pewnie jest gejem i jara go taka z przodu deska z tyłu deska:D teraz na topie jest Monica i Nigella:D

Gość plumenka
atrakcyjni ludzie nie umawiaja sie przez neta. ci ktorzy to robia maja jakies wady wiec. ja bym sie nie przejmowala tym ze cos nie tak jest ze mna bo ta druga strona nie jest lepsza z wygladu na pewno

Gość
prukiew bubua => jeśli z Ciebie taka szprycha, po co radzisz sie w necie? Tabele BMI sa uśrednione. Czasem baba mieszcząca się po środku normy ma sporo wałków, czasem dziewczę które wg. tabel zbliża się do otyłościma ogromne bimbały, które sporo ważą a poza tym ok. Chyba informacja zwrotna od ludzi twarzą w twarz jest bardziej wiarygodna od netowych mądrości hę?

Nigela jest przeraźliwie gruba... Do programu ściskają ja jakims pasem i ma chudą twarz, ale dupsko ma 2 razy wieksze niz ja

Gość trudno przewidziec reakcje
Trudno przewidziec jego reakcje bo kazdy jest inny wiesz sam fakt ze nie chcial zobaczyc jakis jej dokladniejszych fotek może swiedczyc ze nie wyglad jest najwazniejszy dla niego bo generalnie faceci zawsze chca zobaczyc zdjecie laski inna sprawa ze wielu z nich wystarcza zdjecie twarzy ja generalnie jak z kims gadam i ktos chce zdjecie to posylam jakas moja fotke twarzy w sumie raz sie tylko zdarzylo ze ktos poprosil o zdjecie calej sylwetki mialam kiedys fajna sytuacje bo koles dostal moja fotke na ktorej bylam zrobiona na bóstwo a on na to ze chce naturalna to dostal - myslalam ze sie wiecej nie odezwie:) a jednak nie i twierdzil ze jestem na tym zdjeciu bez makijazu duzo ladniejsza( a ja tego zdjecia nie lubie) takze faceci to tez skomplikowane istoty i trudno pzrewidziec jak zareaguje akurat ten

Gość prukiew bubua
Nie do końca się zgodzę. Mieszkam w małej pipidówie i prawie non-stop pracuję. Nawet teraz jestem w pracy. Do tego pracuję z samymi kobietami, a moje miasto jest tak małe że własciwie znam wszystkich. Więc niby jak mam kogoś tu poznać? Na marginesie - nie szukalam związku w necie, poznalismy się zupełnie przypadowo, na forum tematycznym i po prostu... tak jakoś wyszło.

Belucci akurat jest super dupą, ale Nigella to juz przeginka - ma ładną twarz, to przyznaje, ale gołej to bym jej nie chciał oglądac...

Gość no nie wiemggggggggggggggg
\"atrakcyjni ludzie nie umawiaja sie przez neta\" zobacz sobie jacy faceci siedza na sympatii:) lasek oceniac nie bede bo jestem kobieta:)

to takie pieprzenie o umawianu sie przez net... ja wole przez net niż jakąś klubową zdzire wyrwać..