Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morQ

jakie badania?

Polecane posty

Jakie badania, oprocz standardowych badan ginekologicznych, powinnam zrobic po roku brnia tebletek? jakas cytologia moze czy cos?

cos jeszcze? moze poprosic o jakies badania na watrobe?? ale czy bede musiala placic za to czy zrefunduje to kasa chorych??

Gość joka76
próby wątrobowe

jak lekarz wypisze Ci na nie skierowanie, a jak poprosisz to napewno tak zrobi to nic nie płacisz-refundują, ale jak zdecydujesz sie zrobić sama lub lekarz nie wypisze Ci jakiś tylko jemu znanych powodów skierowania niestety trzeba płacić

A gdzie sie robi takie badania? u rodzinnego ich nie zrobie, trzeba w szpitalu, tak?

Gość fdhgfk
w kazdej przychodni

Takie badania wykonuje ginekolog czy tez trzeba isc do jakiegos laboratorium. Nic nie wiem na ten temat.... nie znam swojego szpitala i nie wiem gdzie sie udac z takimi badaniami..

Gość w każdym labolatorium
zrobią Ci takie badania, tylko weź skierowani od lekarza

jak dostaniesz skierowanie to lekarz powie Ci gdzie je zrobić-najczęściej maja podpisaną umowę z jakimś laboratorium i trzeba wlasnie tam sie udać. A jak chcesz sama zrobić, idź do pierwszego lepszego laboraorium sama tylko najpierw będziesz musiała zapłacic. Przychodnia to tez opcja, ale z doświadczenia wiem że tam sie dużo dłużej czeka na wyniki