Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milusia_Kiciusia

Maz kazal mi powiedziec swoja fantazje a gdy sie dowiedzial to sie nie odzywa...

Polecane posty

Gość Milusia_Kiciusia

Powiedzialam ze marzy mi sie gwalt albo sex z paroma mezczyznami naraz. Taki mocny i brutalny. Ppatrzyl sie na mnie i nazwal mnie dziwka. I ze gdyby wczesniej o tym wiedzial ze mam takie popierzone mysli to by sie ze mna nie ozenil:-( To boli! Od tygodnia nie uprawiamy sexu...

Gość oj głupia z ciebie siksa
na takie pytanie odpowiada się, mężu, marzę tylko i wyłacznie o tobie, takie tam srutu tu tu

Gość uppp
Bo ciekawość to pierwszy stopień do piekła:(

oj glupia zalezy jakiego masz meza moj np zna chyba wszystkie moje pragnienia i czesto je spelnia a Tobie milusia wspolczuje chyba bylas za bardzo szczera moze sprobuj to odkrecic powiedz ze mu nasciemnialas pozdro

Gość ja opowiedziałam o fantazji
Ja swojemu mężowi powiedziałam że czasem fantazjuję o trójkąciku. Nie robił mi żadnych wymówek, odpowiedział tylko że jeszcze do tego nie dorósł ale nie wyklucza że kiedyś spróbujemy. Często fantazjuję o układzie 2m + 1k, ale wcale nie wiem czy gdyby już do tego było blisko to nie straciłabym ochoty, wkońcu to tylko fantazje. Tak czy inaczej jednym facetom można mówic wszystko o swoich pragnieniach a drugim tylko tyle ile oni sami chcą usłyszeć :D

Gość pol pol pol
debil, najpierw chce wiedzieć a potem fochy strzela :o

Gość mocno pojechane
no to dalas kobito do pieca zdrowo,i bardzo dobrze niech cie zostawi,do burdelu won a nie za zonowanie sie bralas

Gość to popularna fantazja
nie ma sie czego wstydzic. ale nie wszystkie fantazje warto realizowac, czasem dobrze, gdy zostana tam, gdzie sa, czyli w strefie sporadycznych marzen. (ewentualnie kiedys umowic sie z mezem na 'ostrzejszy' seks)

Gość Milusia_Kiciusia
Dzieki za slowa wspracia; jak na razie postanowilam zaspokajac sie sama za pomoca wobratora. Niech ma

Gość Salina
W sumie nie dziwię się jego zachowaniu. Postaw się w jego sytuacji, no chyba, że ty jesteś inna. Mnie np. wkurzołoby bardzo, gdyby mój facet powiedział, że chciałby uprawiać seks z kilkoma kobietami na raz. Chociaż zdaję sobie sprawę z tego, że pewnie nie jeden facet ma takie marzenie. To taki beznadziejny gatunek :), że tylko jedno mu w głowie. Jednak wierzę, że są jeszcze porządni faceci, którym wystarcza jedna partnerka. W każdym razie uważam, że o pewnych rzeczach nie powinno się mówić, aby nie sprawić przykrości drugiej osobie. Czasem nie warto być szczerym aż do bólu. :)

Gość większość kobiet ma taką
fantazję - bycie gwałconą ale to fantazja której się nie realizuje - ewentualnie w formie ostrzejszego seksu z partnerem - ja tak robię a twój mąż to dzieciak - było nie pytać jak teraz strzela focha czego się spodziewał??? znajdź mu jakiś artykuł na necie o fantazjach erotycznych kobiet - niech sam przeczyta że kobiety mają takie wizje bardzo często

Gość większość kobiet ma taką
---> salina o pewne rzeczy nie powinno się też nachalnie pytać bo sie można bardzo zdziwić

Gość Salina
No tak też prawda, ale widocznie mąż spodziewał się zupełnie innej odpowiedzi, dlatego uznał, że może zadać takie pytanie. W końcu nie da się przewidzieć jak druga osoba odpowie. Jeśli o mnie chodzi to nie mam takich fantazji, żeby być gwałconą!

Gość dobra Urszula
moje fantazje............... na pewno nie przeżyłabym gdyby był układ 2 kobiety i jeden facet nie mogłabym patrzeć jak mój chłopak całuję inna np. w .......

Gość lbudzik
hmmmm jakby mi moja żona o takiej fantazji powiedziała, bądź o jakiejkolwiek, to byłbym w niebo wzięty i od razu kogoś byśmy poszukali :):)

Gość taka jakas see
ja bym chciala 2k 1m kiedys....

Gość lbudzik
mi w sumie każdy układ pasuje ale chciałbym i tak i tak - pary też wchodzą w gre hehe

Gość trtr
Podobno wiele kobiet ma takie fantazje. Ja do nich też należę. Teraz doceniam mojego faceta bo gdy spytał mnie o to samo a ja mu odpowiedziałam (ale ubierając w słowa i nie mówiąc wszystkiego dokładnie), to nie strzelił focha jak zgorszona pensjonarka. Szczerze mówiąc mięczak i dupek z tego twojego. To ty powinnaś być rozczarowana i dać mu to do zrozumienia. Trzymaj się a jak co, znajdź sobie lepszego. (Wypowiedziami zakompleksionych prawiczków nie przejmuj się :D.)

buhahahah ona powinna byc niezadowolona:O a to dobre normalny facet a panna jakby z burdelu sie urwala a ci pierdola takie glupoty :O o fuck :O nie wiem skad to beznadziejne pojecie ze facet musi sie zgadzac na wszystko w sexie bo z gory jest powiedziane ze oni im wieksze perwer to tym sa bardziej happy :O

Gość lbudzik
trtr święta racja zwłaszcza żeby nie słuchała świętych prawiczków itd itp

Gość .ktos.
czy ty jedna fantazjujesz o gangbangu ? nie - wiele kobiet o tym fantazjuje ale nigdy tegp nie zrobia bo sie boja, bo maz nie pozwoli, bo nie ma z kim bo nie ... ale fantazjowac mozna mnie nawet takie cos kreci ze moja zona ma ochote na kilku facetow lub moich koklegow, wiem ze o tym fantazjuje ale i tak wiem ze tego nie zrobi to nic zlego

Znam fantazje swojej zony ana zna moje i nic w tym dziwnego ani sprosnego,czasem nawet opowiadamy sobie co zreszta nas nakreca.Ale nie koniecznie to musi znaczyc ze musimy to zrobic, moze kiedys.

Do panow co osadzaja panie po fantazjach czy nadaja sie do burdelu czy nie.. CO MA PIERNIK DO WIATRAKA ???? mysle ze wiekszosc kobiet chcialoby byc raz potraktowane brutalnie (oczywsicie w granich nie mowimy tu o biciu i wlamywaniu barkow i nadgarstkow) jak pod czas \"gwaltu\".. a nie jeden partner w lozku.. reka do gory faceci ktorzy nie marzy o kilku panienkach z nim w lozku??... co do Twojego Meza ..facet jest dziwny..chcial szczerosci to dostal .. I OWSZEM TO TY POWINNAS PUSCIC FOCHA

Do panow co osadzaja panie po fantazjach czy nadaja sie do burdelu czy nie.. CO MA PIERNIK DO WIATRAKA ???? mysle ze wiekszosc kobiet chcialoby byc raz potraktowane brutalnie (oczywsicie w granich nie mowimy tu o biciu i wlamywaniu barkow i nadgarstkow) jak pod czas \"gwaltu\".. a nie jeden partner w lozku.. reka do gory faceci ktorzy nie marzy o kilku panienkach z nim w lozku??... co do Twojego Meza ..facet jest dziwny..chcial szczerosci to dostal .. I OWSZEM TO TY POWINNAS PUSCIC FOCHA

Gość lbudzik
odwazna marzycielka - sęk w tym że większość facetów ma takie marzenia jak Ty ale niestety tutaj się wypowiadają świętoszki którzy lubią psuś krew innym a poprostu należy ich ignorować i tyle :):) Ja jestem za o tym co pisałaś i druga strona powinna wysłuchać i albo się zgodzić albo powiedzieć sorki kochanie ale to mnie przerasta a nie od razu od dziwek wyzywać Keep On Rocking