Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyfcf

czy związałabyś się z facetem który w dzieciństwie był molestowany

Polecane posty

Gość yyyfcf

seksualnie??

Gość tak dodam
Podejrzewam,ze moj byl molestowany przez matke,nie przyznal sie -pytałam;).Baba zachowuje sie w jego obecności dziwnie:-o

nie jego wina, ze byl molestowany, ale tez i nie wina autorki to trudna decyzja... jedne moze byc z tego powodu totalnym freakiem, a inny po prostu wczesnie zdobyl doswiadczenia sexualne... a serio - to nieco dziwne, ze facet Ci cos takiego opowiada..

Gość w pewnym sensie kalectwo
emocjonalne , to zostawia straszne ślady na psychice i takie osoby mają potem z reguły ogromne problemy we własnym dorosłym życiu seksualnym. Gdybym wiedziała to bałabym się takiego związku ale nie mówię od razu nie.

Gość tak dodam
z moim jest ok,matkę izoluję;).Jesteśmy razem 3 lata

Gość nie ma mowy

Gość żaden się nie nadaje
a ja myślę, że to pytanie zadał chłopak. tak, związałabym się. gdybym go kochała, nie byłoby to dla mnie powodem do rozstania.

Gość JESTEM W SZOKU..//..
skoro zadajesz to pytanie to znaczy że go nie kochasz :O BO GDYBYŚ GO KOCHAŁA TO PYTANIE NIE PRZYSZŁO BY cI NAWET DO GŁOWY A CO DOPIERO BY JE ZADAĆ więc zdecydowanie NIE!!! KOCHA SIĘ NIE ZA COŚ A MIMO WSZYSTKO.

Właśnie dlatego ludzie molestowani w dzieciństwie mają problemy.Boją sie o tym mówić z powodu odrzucenia.Sorki ale to nie ich wina ,ze znalezli w nieodpowiednim msc,czasie czy rodzinie.

ja to bzm chzba bardyiej go kochala i chciala go wspierac w kaydej cieykiej chwili