Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paralizator28

co ze mną nie tak??

Polecane posty

Gość paralizator28

Mój facet jest po prostu marzeniem. Uczuciowy, nie ma problemów z okazywaniem mi uczuć, bardzo tolerancyjny, niekonfliktowy, uwielbiam z nim rozmawiać, jest inteligentny, słowny, odpowiedzialny, dba o mnie. Dojrzały emocjonalnie - jest gotowy na małżeństwo i dzieci (ma 31 lat). Do tego ma dobrze płatną pracę i jest przystojny. A jednak wciąz myśle o facecie którego znałam wczesniej. Znałam go tylko tydzień, a kompletnie zawrócił mi w głowie. Był arogancki, bardzo pewny siebie, typ zdobywcy, zarówno zawodowo jak i w życiu osobistym. Doświadczony seksualnie, sporo kobiet na koncie. Do tego piekielnie inteligentny i cholernie przystojny. Dziewczyny za nim sikały, my nie poszliśmy nigdy do łóżka, mimo że głowa mi prawie eksplodowała od fantazji na jego temat. Ja sama również mam się za wyjątkową osobę, jestem pewna siebie, znam swoją wartość, bywam bezczelna. Charakterologicznie pasowaliśmy do siebie jak ulał. Sądzę że rownież mu się podobałam, ale nasz kontakt się urwał z pewnych względów. Była to jedna z niewielu osób w moim zyciu którą podziwiałam, chciałam zdobyć, chciałam ujarzmić, która mnie fascynowała i czułam do niej szacunek. Masa ludzi których spotykam jest uległych, niepewnych siebie, takich popychadeł - tych ludzi nie szanuję. Dlaczego - mimo iż jestem teraz z fantastycznym facetem - wciąż marzę o tamtym? Myślę o nim, o jego pewności siebie, o jego ciele, twarzy, "kurwikach" :) w oczach, tym jego ironicznym uśmieszku i nogi się pode mną uginają. Generalnie był chamski, buńczuczny, draniowaty. W związku z kobietą zapewne jest niewierny. Więc co ze mną? Jestem wściekła na siebie że nie doceniam tego co mam tylko fantazjuję o jakimś casanovie z przeszłości.

Gość Marloninho
Wszystko z Tobą w porządku. Jesteś taka jak 90% kobiet :P

Gość ojaaaaaaaaaa
nie szanujesz ludzi, ktorzy nie sa pewni siebie? idiotka pzdr

Gość zuzannnkaa
bo kobiery kochaja zimnych słodkichdrani.... i zawsze i ch wybiora i potem cierpia katusze bo sa zdradzane ponizane na co komu romantyk?