Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy wam tez

Czy Wam też jest tak przykro, gdy Wasz facet patrzy się na inne w sposób ....

Polecane posty

Gość kanapkaa
WIKTORIA piszesz ze twoj facet wie ze niemoglby ogladac sei za innymi ale co dalas mu jakies wytyczne czy jak ze sie boi ??? ajakby sie ogladnal to co bys mu zrobila?/

jak juz pisalam siedza stare konie z golym ptakiem przed kompem i sobie wyobrazaja ze piep...rza dana laske a my jestesmy w pracy lub pod..... prysznicem.. nic dodac nic ujac ... faceci to szmaty

Ja mam trochę inny problem: gapię się na innych facetów! :D Nieraz dostałam burę za to, że taksuję wzrokiem innych panów, no i ogólnie za flirtowanko niewinne... Moje drogie Panie, niepewny swojej pozycji facet bardzo się stara! Zachęcam do wypróbowania tego patentu.

no to jak wytłumaczycie, ze kobiety na siebie nawzajem też parzą z dużym zainteresowaniem??? serio wieje mi tu hipokryzją, przecież od patrzenia do czegoś wiecej droga daleka dziwni jesteście i tyle! ;-)

Gość kanapkaa
JAKOS JA SI ENIE OGLADAM ZA FACETAMI IDAC ULICA BO I PO CO SKORO MAM SWOJEGO A ON MIMO ZE MA MNIE TO I TAK SIE GAPI TACY TEPI SA CI FACECI

Nie musialam mu dawac zadnych wytycznych ani wskazowek jak ma postepowac. On wie doskonale jakie mam podejscie do takich spraw. A,ze mnie kocha to nie rani i nie oglada sie za innymi. Jest moim mężem i jeszcze sie nie bylo tkiej sytuacji. No ale gdyby sie zdarzyla...to..oko za oko!!:)

Gość kanapkaa
KOBIETY PATRZA NA SIEBIE BO JEDNA DRUGIEJ ZAZDROSCI CZY TO NOG CZY TO BRZUCHA I URODY I ZARAZ SIE TAKA POTEM OBGADUJE ZE JEST TAKA CZY SIAKA BO SIE JEJ CZEGOS ZAZDROSCI A NIE Z PODZIWO TYLKO SIE KAZDA Z NAS DO TAKIEJ POROWNA I MOWI A JA NIEMA TAKICH WLOSOW TAKICH NOG ITP

Gość qwerty 123
moj wlasnie dostal oko za oko,ale o tym nie wie, tyle sie na cierpialam przez niego...

Gość kanapkaa
***Wiktoria*** NO TO MASZ FAJNIE BO MOJ MAZ POMIMOZE MA 32 LATA NIEMA TAKIEGO PODEJSCIA A TEZ WIE DOSKONALE ZE MI TO SPRAWIA PRZYKROSC WIEC NIEWIEM CO MAM MU NA KAZDYM KROKU ROBIC AWANTURY ZEBY ODNIOSLO JAKIS SKUTEK SKORO ON NIE JEST NA TYLE INTELIGENTNY ZEBY TO ZROZUMIEC???

Gość kanapkaa
A WIECIE CO JEST NAJGORSZE TO TO ZE ZBLIZA SIE LATO JUZ NAWET JEST CIEPLO WIEC ZACZNA SIE KROTKIE SPODNICZKI BLUZKI PRAWIE PO PAS Z DEKOLDEM I DOPIERO SIE ZACZNIE OGLADANIE ZA KAZD ALASKA JAK SIE POJAWI NA DRODZE IM SKAPIEJ UBRANA TYM WIEKSZA ZACHETA NIELUBIE TALA DLATEGO BO MAM PRZE TO WSZYSTKO KOMPLEKSY NA SWOIM PUNKCIE ZE KAZDA NA KTORA SPOJRZY MOJ MAZ JEST LEPSZA NIZ JA ::(((

Gość kanapkaa
CHCIALABYM ZEBY TO NA ULICY WSZYSCY FACECI SIE ZA MNA OGLADALI DOSLOWNIE KAZDY I ZEBY MOJEGO WTEDY COS TRAFIALO ZE ZOSCI MOZE BY WTEDY COS ZROZUMIAL

No dobra, może ja jestem jakaś dziwna, zresztą już nieraz słyszałam, że jestem jak facet - i nie, nie był to komplement :D Nie przeszkadza mi to, że mój mężczyzna patrzy na inne kobiety, ani to, że lubi filmy spod znaku XXX, gdybym zaczęła gderać, pomyślałby, że jestem zakompleksiona a z grzesznymi przyjemnościami po prostu lepiej by się ukrywał. Lubię patrzeć na piękne kobiety i przystojnych facetów, ale tak jak przedmówczyni - jak na obiekty muzealne - nie myślę o macaniu eksponatu ani o zabieraniu do domu. Związek to wolny wybór dwojga ludzi, chcą być za sobą i tylko za sobą, trzymam się tego gołego faktu i nie robię scen zazdrości.

Gość qwerty 123
kanapka,masz czas, popracuj nad soba, schudnij, idz do fryzjera,kup sexy ciuchy, nie badz szara myszka

Gość kanapkaa
ALE JA MYSLE ZE JAK FACET BEDZIE CZUL ZA DUZO SWOBODY TZN MY BEDZIEMY BARDZIEJ TOLERANCYJNE DLA JEGO PATRZENIA NA INNE BEZ ZWRACANIA MU UWAGI CZY TEZ OGLADANIA FILMOW XXX TO ZA CHWILE POJDZIE I NAS ZDRADZI BO POMYSLI SOBIE ZE MAM TAK WYROZUMIALA KOBIETE I JEJ TO NIE BEDZIE PRZESZKADZAC TAK JAK I OGLODANIE FILMOW CZY PATRZENIE NA INNE

Gość kanapkaa
HA HA SCHUDNAC TO JA JUZ NIEMA Z CZEGO RACZEJ BO JESTEM BARDZO SZCUPLA I WLASNIE Z TEGO POWODU MA KOMPLEKS BO MAM BARDZO SZCZUPLE NOGI A CHCIALBYM BYC GRUBSZA A NIE MOG E:)

Gość kanapkaa
qwerty 123 DZIEKI ZA RADY :)

Dziewczyny trochę więcej pewności siebie! Jeżeli wasz facet nie patrzy na was z pożądaniem, starajcie sie by inni patrzyli, zresztą wtedy wasz prawowity dostanie polepszenia w mózgu. Facetom podobają się kobiety, które podobają się jego kolegom i innym kolesiom. Podobanie sie jest niekoniecznie uzależnione od super wymiarów! Wystarczy uśmiech, wesołe spojrzenie, innymi słowy powtarzajcie sobie, że jesteście super laskami, wyprostujcie plecy, głowa do góry, uśmiech i patrzenie prosto w oczy;) Działa zawsze! Nawet moje koleżanki, które są raczej nieśmiałe, kiedy wykonują sobie (czasem trochę na siłę, he he) takie ćwiczenie, widzą, że przynosi efekty i same - psychicznie zaczynają się czuć bardzo fajnie ze sobą i swoim ciałem.

Gość kanapkaa
I WIECIE CO MOZE UZNACIE TO ZA SMIESZNE I GLUPIE CO POWIEM ALE NIE KRYTYKUJCIE MNIE ! NAWET PRZEZ TO ZE ON AOGLADA TE FILMY I PATRZY NA INNE TO POPROSTU ZACZYNAM CZUC DO NIEGO TAKIE ZNIECHCENIE I ZLOSC I NIEMA OCHOTY WOGOLE SIE Z NIM KOCHAC BO SKORO TAK LUBI TE FILMY ERTOYCZNE TO JA MI NIE JESTM POTRZEBA DO NICZEGO I NIEMA OCHOTY NA SEKS Z NIM POPROSTU

Gość qwerty 123
no to masz jeden problem z glowy, zostalo tylko sexy ciuchy i fajna fryzurka,moze maz sie nie zmieni ,ale przynajmniej rowniez glupie inni faceci beda sie na ciebie gapic!!! bedziesz pewniejsza siebie,a on niech wie ze w domu tez ma ladna kobiete

Gość qwerty 123
kanapka,nie jestes glupia,mam tak samo

Gość są kobiety i bluszcze
kobieta nigdy nie pozwoli sobie na coś takiego a po bluszczu spłynie i będzie udawać że jest super laską kiedy jej facet ma ją tylko do tego żeby nogi rozłożyła czasem bo jak dobrze się skupi to wyobrazi sobie tą o której marzy :O

Gość kanapkaa
qwerty 123 MILE TO CO NAPISALAS ALE ZEBY TO WSZYSTKO BYLO TAKIE PROSTE TO BYSMY TU TERAZ NIE SIEDZIALY WSZYSTKIE HIHIHHI :)

Gość kanapkaa
TO DOBRZE ZE NIE JESTEM SAMA I ZE TEZ TAK MACIE :)

Kanapka, ja mam nie tylko bocianie nóżki...w ogóle mam trochę nieproporcjonalnie w stosunku do reszty ciała kończyny. Poza tym garbka na nosie, cienkie włosy i coś by się jeszcze na pewno znalazło... Po prostu nadrabiam miną i traktuję zadanie aktorsko - wcielam się w atrakcyjną kobietę i tak postrzegają mnie inni - kobiety i mężczyźni. Co do tolerowania nawyków facetów. Jasne, że jest granica, nie można dawać się traktować z lekceważeniem. Zawsze może przyjść moment, kiedy myślimy, że nawet święty by się wqrwił :D! Ale, moim zdaniem, krzykiem i fochami nic nie wskóramy. Najlepiej po prostu powiedzieć rzeczowo, że takie zachowanie nas boli, jest nam przykro, bo chcemy się czuć atrakcyjne dla tych, których kochamy i którzy są atrakcyjni dla nas. Najlepiej coś w rodzaju: "Kochanie, kiedy dzisiaj patrzyłeś na tą dziewczynę w sklepie z takim zainteresowaniem zrobiło mi sie strasznie smutno, bo chciałabym, żebyś patrzył w taki sposób NA MNIE. Tęsknię za tym, jak na początku naszej znajomości obsypywałeś mnie komplementami i tak chętnie się ze mną kochałeś. Czy myślisz, że możemy spróbować zrobić coś, żeby znowu tak było?"

Gość kanapkaa
I JESZCE JEDNO WAM POWIEM ZE ZGADZAM SIE W 100% Z DZIEWCZYNA KTORA WCZESNIEJ PISALA NIEPMIETAM DOKLADNIE GDZIE TO JEST AL ENAPISALA ZE NIE WOLNO FACETOWI POKAZAC TAK DO KONCA ZE NAM NA MIM SZLENCZO ZALEZY ANI ZE SIE GO KOCHA BEZGRANICZNIE BO ON WTEDY ROBI SIE OBOJETNY PEWNY SIEBIE I PRZESTAJE SIE STARC O COKOLWIEK WIEM BO MAM TO SAMO TRZEBA MU POKAZAC CZASEM JAKAS OBOJETNOSC TO WTEDY OD RAZU ZACZYNA SIE INACZEJ ZACHOWYWAC

Gość kanapkaa
anndra MASZ RACJE I CIESZE SIE ZE UMIESZ TAK PODEJSC DO TEGO TY SAMA BO JA JAK CZUJE SIE BRZYDSZA I GORSZA TO NIE UMIEM NICZYM NADROBICI PODDAJE SI EI ODNIECHCIEWA MI SIE WSZYSTKIEGO TAKIJUZ MAM CHARAKTER I ZAZDROSZCZE CI TWOJEGO BO MI BY SIE PRZYDALO TEGO ALE BEDE PROBOWAC ZEBY SIE NIE DAC :)

witam to bylam ja ... moj jak jeszcze nie byl ze mna to pewnie sie bzykal z kim popadlo. Fakt jak mamy sex to widze ze jest ostro podjarany i wogole ale czemu jak nie mamy sexu przez 6 dni to on sam sie zadowala i nie pomysli ze moze ja mam ochote?!!! jak mam sie czuc widzac te sztuczne kur...wy z ekranu? mam sobie piersi powiekszyc z C na E? albo co innego? kiedys jak wrocilam z pracy to polozylam sie na lozku i zaczelam wypinac on podszedl ale bez tego zaru w oczach i niby zaczyna mnie glaskac ale nawet nie byl twardy i nie mial ochoty co dla mnie bylo dziwne od kilku dni nie mielismy sexu i ja prawie naga na lozku... wiec zapytalam czy znowu sie bawil przy kompie a on na to ze nie i jeszcze awanture mi zrobil ze ja mysle tylko o sexie a przeciez jak juz wczesniej pisalam ja nie mam orgazmu!!!!!!!! robie to dla niego... i jak sie polozyl spac to zajrzalam i znalazlam przyczyne jego braku ochoty na sex... gole laski i filmiki ogladane 1 godzine przed moim przyjsciem............... niestety moje kochane z tym nic nie zrobimy... oni sie szybko nudza... kochaja nas ale potrzebuja wciaz to nowych doznan po moich awanturach przestal patrzec na gole laski ale co z tego niesmak zostaje... ja tez czuje sie brzydka...co on mi zrobil... kiedys mi powiedzial ze lepsze to niz jak ma pojsc i zdradzic mnie w realu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co on sobie mysli? prosze bardzo idz moze bede miala pretekst zeby skonczyc to wszystko! oni lubia nas szmacic i dawac nam uczucie ze wcale nie jestesmy takie atrakcyjne jak myslimy oni lubia jak nie jestesmy pewne siebie... facet woli miec szara mysz kolo siebie i wtedy ma pewnosc ze ta szara mysz go nie zdradzi... ale oni sie myla

Gość Koralikova
Tylko na cholerę komu taki związek, w którym nie można się przed tą drugą osobą otworzyć i pokazać pełni swojego uczucia tylko trzeba grać, stosować strategie itd itp. No to jak mi Bóg miły wolałabym być sama :o

Gość kanapkaa
hippiska O KURCZE TO FAKTYCZNI ETWOJ FACET BARDZO ZLE SIE ZACHOWUJE W STOSUNKU DO CIEBIE I TE TEKSTY O ZDRADZIE I WOGOLE NO SZOK PO PROSTU MI GDYBY MOJ TAK POWIEDZIAL TO WYWALILABYM GO Z DOMU NORMALNIE !!! A CO DO OGLADANIA TYCH FILMOW TO MOJ TEZ NIE MIAL OCHOTY NA SEKS BO NA PRZYKLAD POL GODZINY TEMY WALIL KONIA OGLADAJAC FIL M!!! WIECIE BRAK MI SLOW PO PROSTU A TE SZTUCZNE LASKI Z FILMOW ?? TO TEEZ MASZ RACJE JA TEZ MAM SIE TAKA ZROBIC ZEBYM GO PODNIECALA CZY JAK DO CHOLERY!!