Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość III stopien

III stopien

Polecane posty

Gość III stopien

Mam pytanie III stopien w cytologi to duze zagrozenie,po cytologi robili mi jeszcze raz badania a dwa dni temu mialam zabieg w znieczuleniu ogólnym aby pobrac wycinek z szyjki.Boje sie,ze moze to byc rak.Aha przy okazji tych badan stwierdzono duzo komorek rakowych.

Gość likr
"Aha przy okazji tych badan stwierdzono duzo komorek rakowych." no to jak stwierdzono to po badaniach to znaczy ze tak jest

Też miałam 3 stopnia i też jestem po takim zabiegu, ale na wyniki czekałam 3 tyg.Skad już u Ciebie taka wiadomosć.Nawet jezeli by tak było to już byś była pod opieką onkologa - ginekologa. Czego dokładnie jest carciroma????

Gość III stopien
Oczywiście,ze ostateczny wynik tego ostatniego zabiegu bedzie za dwa tygodnie a nie trzy tak powiedzial lekarz.Zajal sie mna onkolog.Niewiem dlaczego wczesniej stwierdzono, ze sa komorki rakowe.Tak uslyszalam nie jestem fachowcem.

Tak !!! a nie szykują Cię do operacji????? Przepraszam ile masz lat i czy już rodziłaś??????????????? No wreszcie czego ????pochwy?jajników.szyjki? itd.pozdro!!!!

Gość III stopien
do alda Czekam na wynik i wtedy się dowiem co dalej.Ja mam na szyjce.A lat 32.Mam troje dzieci.Pozdrawiam.