Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królewna śmieszka*

czy jest tu kobieta którą nigdy nie zainteresował się żadnen mężczyzna ??

Polecane posty

Gość królewna śmieszka*

?

Gość królewna śmieszka*
:( widzę , ze jestem sama ...

Gość królewna śmieszka*
...z nieba a dlaczego ?

Szczerze, nie wiem... :D Może dlatego, że jestem nieśmiała ;) Są momenty gdy nie mogę tego powstrzymać i... A jeszcze nie znalazł się taki mężczyzna, który by to zaakceptował. Mnie trzeba onieśmielić :) Wtedy się przełamuję i taka nie jestem :) W tym widzę przyczynę :P

Gość królewna śmieszka*
ja nie jestem nieśmiała , jestem bardzo towarzyska rozmawiam na luzie z mezczyznami jest sympatycznie ...ale o z tego jak żadnemu nie odpowiadam :( jako kobieta .. juz tracę nadzieje , ze ktos sie we mnie kiedykolwiek zakocha ...

Gość ggghghjhhj
ja moge powiedzieć ze mnie w sumie tez do czasu ....ale przezyyłam dramat chyba wole przespac cale zycie jak krolewna sniezka

Ej, nie śpimy, nie śpimy... Budzimy się ! :D Ten topik nie jest po to, żeby sie pogrążać w swoich kompleksach... Kobitki, trzeba coś zrobić! :)

Gość lena22
Mna, ale to moja wina. Zaszylam sie w domu i zerwalam kontakty z ludzmi. KIedy ide ulica, mam wypisane na czole: nie podchodzcie do mnie.

Gość żółty krawat
Zrób coś dla siebie kobieto , czyli pokaż się ludziom i niech ludzie Ciebie zobaczą :)

lena22. Nie wierzę, że całkowicie ze wszystkimi zerwałaś kontakty :) Na pewno znajdzie sie ktoś. A co powiesz na powrót, odnowienie kontaktów? :P Zmień coś z sobą, pokaż jak się zmieniłaś przez ten czas milczenia. I pokaż się :) Znajomości odnowisz, a i nowych ludzi poznasz z czasem... A wtedy, ktoś Cie zauważy. Na pewno warto spróbować.

żólty krawat był szybszy... :D ja sie rozpisałam... Widzisz lena, nie tylko ja /ci tak radzę, coś w tym jest :)

Gość randkowiczka
a co znaczy nie zainteresowal? czy nawet nie spojrzal? na mnie niektorzy patrzyli nawet z czasami zdarza mi sie pogadac z jakims facetem np pyta mnie o godzine