sweetlolita 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 witam, czy biorąc tbletki antykoncepcyjne mogę pozwolić mojemu męzczyznie by doszzedl we mnie? czy ich skutecznosc jest niezadowalająca? (chcemy zrezygnowac z innych metod antykoncepcji, tylko tabletki!) prosze o odpowiedzi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cup of coffee 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Ja tak robiłam i nigdy jakos nie zaszłam wiec raczej nie ma duzego ryzyka, znikome zawsze jest np.gdy bedziesz wymiotowała itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamia1 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 ja tam też ufam im w 100%. A zresztą nawet jakby cos sie zdarzyło wiem że chciałbym miec z tym człowiekiem dziecko i nie byłoby to takie straszne, ale narazie nie pora jeszcze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sweetlolita 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 dzięki za odpowiedzi :) czyli mozna cieszyc sie w pełni? :D bo czytalam gdzies ze 95 % skutecznosci jest ;| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiuczekk 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 owszem, mozna sie cieszyc dowoli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach