Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kawusia65

Tani prezent - problem.

Polecane posty

Szukam porady: zostałam zaproszona do kuzynek na urodziny na ,, kawę i ciasto\". Obie to mężatki z dziećmi lat 25, blixniaczki. Hmm nie wiem co kupić bo z pustymi rękoma nie pójde bo mi wstyd. Chciałabym coś kupić jakiś drobiazg za 15 - 20 zł. wiem to mało ale nie pracuję, jestem na utrzymaniu niezamożnych rodziców. Kuzynki tez nie jakies bogate. Myślałam o kwiatku doniczkowym jakimś ładnym ale czy kupię za tą cene? Doradźcie prosze jak możecie.

Gość kupisz kupisz
i fajny pomysł z kwiatkiem :)

Do kupisz kupisz --> może i fajny ale gdzie ja kupie takie dwa kwiatuszki. Masz jakiś pomysł?

Nie wiem czemu ale mnie samej spodobał się ten mój pomysł z kwiatkami. Chyba wybiorę sie po nie do OBi. Myślicie, że tam kupie coś ciekawego? a może polecicie inne sklepy? Brunetka_wieczorową_porą ---> swieczki odpadają a ksiązka tym bardziej. one wszystko ale na poezji, literaturze nie za bardzo sie znają. no wiecie takie proste babki ;)

Świeczki zapachowe (albo takie duże ozdobne z zatopionymi np kwiatami suszonymi) albo np filiżanke ze spodkiem. Są różne, pieknie malowane. Z polskiej porcelany nie są koszmarnie drogie. Ok 15-20zł juz można spotkać śliczne. Wiem, bo ostatnio kupowaliśmy nowej koleżance w pracy... Za pieknie zapakowana filiżankę z talerzykiem w ozdobnej puszcze zaplaciliśmy 18zł. Tylko z chińskiej porcelany nie polecam, bo podobno może się farba zmywać...

Gość w oObi ryzyko
ze beda z jakas zaraza. Lepiej ogrodnictwo albo kwiaciarnei. Za 25 kupisz Albo mozesz ladnmiejsza doniczke . ltpora ozdonbi skromniejszy kwiatek

Gość kupisz kupisz
kup np. dwa fiołki, każdy w innym kolorze :) i może do tego jakieś czekoladki

ja widzialam kiedys w realu takiego fajnego bambusa w plaskiej doniczce z napisami chinskimi :D fajny byl i chyba go sobie kupie:>