Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytankooooooooooooooo

JAK WAM SIĘ PODOBA TA SUKIENKA?

Polecane posty

Gość vinca
śliczna!!ale do takiej sukienki potrzebna jest też zgrabna figura :) jesli taką posiadasz to nie ma się nad czym zastanawiać :)

Gość Aniaaaaaaa
Hmmmm polowa moich kolezanek mialy w pazdzierniku taka na polowinkach... wtedy takie weszly, a co do Ciebie to zalezy ile masz lat bo jak wiecej niz 26 to moze byc

Gość Aniaaaaaaa
No i wlasnie jeszcze kolor beznadziejny tymbardziej na wiosne

wszystko ok, sukienka śliczna, kolor też może być ... ale rozmiar ... :O jeżeli to Twój, to zrezygnuj, to sukienka dla szczupłych ... ale jeżeli masz rozmiar najwyżej 38 to śmiało kupuj ;)

Gość pytaankoooooooooooo
Wtakim razie jak ktos jest baleronem ;p to jaki kroj polecacie :) bo ciezko kupic cos w takim rozmiarze...eh zaraz sie posypia komentarze w styl założ worek na ziemniaki ;p spokojnie taka alternatywe tez rozważam ;D

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp

Gość Najwyżej 38 Buahaha delicious
nie kompromituj się :P :P :P Obejrzyj sobie np. Podejrzanego i Monikę Bellucci (rozmiar 42...) w sukience o podobnym fasonie. Albo Dolce Vita i Anitę Ekberg w fontannie. To raczej panienki o rozmiarze 36 i mniej nie powinny zakładać takich sukienek, bo będą w nich wyglądać jak przedszkolaczka co założyła mamine buty na obcasach i udaje dorosłą kobietę :D A sukienka rzeczywiście zjawiskowo piękna (ale na wesele na pewno nie wybrałabym czarnej; no chyba że młodą parę cechuje czarny humor :) ) Więc jeśli tylko nie masz zastrzeżeń do swojego dekoltu i ramion, szukaj takiej tylko w innej tonacji

Gość galaretka..
Moim zdaniem to nie najlepszy wybór. Po pierwsze - materiał. Powinnas unikać błyszczacych materiałów, bo przy tym rozmiarze to raczej masz trochę sadełka. Po drugie - nie wiem, czy taka sukienka odcieta poziomo jest dobra. Raczej polecałabym sukienkę z dekoltem V, np. w stylu starogreckim, na rozszerzających się w dół ramiączkach, z odcieciem powyżej talii i dalej rozszerzającą się u dołu, kształt litery A. To tez zalezy, jakie masz proporcje i gdzie ci sie gromadzi sadełko

Gość pytaankoooooooooooo
no coz pozostaje ubrac worek ;D hehehe w sklepach nic nie ma :( a moze ktos wiekszych rozmiarow ma sukiencke w ten desen i powie jak sie sprawuje ;) bo ja juz nie wiem co robic;)

Gość hmm wg mnie bardzo ladna
i mysle ze jak dobierzesz odpowiedni rozmiar dla siebie zeby nie byla za mala to tez bedziesz ladnie w niej wygladala ;)...przeciez jak ktos jest troche grubszy to nie znaczy ze od razu ma sie zamknac albo w worek ubrac;/ wrecz przeciwnie;) wazne aby dobrze dopasowac rozmiar ;)

USZYJ SUKIENKE DLA SIEBIE ! wybierz dobrą krawcową, naprawde takie istnieją. i uszyj sobie wymarzoną sukienkę. ze skosu, poszukaj dobrych fasonow dla puszystych, ona zreszta napewno by cos doradzila.i propobuje kolor czekoladowy z jakims elementem np turkusowym.braz wyszczupli troche. czarnny to nie najlepszy kolor na slub poza tym radzę Ci , nie kupuj sukienki w Twoim wypadku BEZ RAMIĄCZEK. ja mam rozmiar 38/40 mialam na weselu u kuzyna bez ramiaczek i o zgrozo caly czas mi sie zsuwala. u Ciebie to juz wogole. nie wygodnie jak diabli bys sie czula i caly czas bys ja podciagala.taka sukienka jest dla ludzi o miseczce gora B!

Gość pytaankoooooooooooo
ale ja nie mam duzego biustu wcale ;/ praktycznie nosze b jestem dosc wysoka 180cm jednak na syzcie za pozno wesele za tydzien ;/

Gość malinkowaaaa
ladna sukieneczke wybralas ;)

Gość ble okropne
te sukienki co podalas ;/ juzlepiej niech se kupi ta swoja niz te wory

Gość hmmmmmmmmmmmmmmg
no ladna ale ja bym sie w takiej zle czula;/.

Gość hehe mam taka sama
i nawet ten sam rozmiar i mnie sie podoba tyle ze jestem od ciebie o 10cm nizsza wiec na tobie na pewno bedzie ladnie lezec ;)

Ta sama sukienke chce moja siostra sobie kupic na wesele :) Ale ona chyba jest jeszcze w dwoch innych kolorach i ona chce brazowa !

Gość taka bazarówa