Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wcale nie sumienie

ta nowa rwie mi faceta!

Polecane posty

Gość wcale nie sumienie

mamy nowa babke w pracy, a ona od samego pcozatku sie wdzieczy do mojego faceta!!! mam ochote wyrwac jej wlosy z glowy, co robic? :classic_cool: :D

nic nie rob. cokolwiek nie zrobisz wyjdziesz na zazdrosna jedze. po prostu obserwuj sytacje a jak bedzie niedobrze sie robilo to pogadaj ze swoim facetem :-p

Gość jeśli facet pójdzie do niej
to tylko pożytek dla ciebie, że zrobił to przed ślubem :-) Jeśli nie będzie zainteresowany, to masz dowód na to, że dla niego istniejesz tylko ty

Gość dejot
widocznie nie wyglądasz, na jaego dziewczynę :D..może czas bardzioej o siebie zadbać.....

Gość wcale nie sumienie
no moze to i dobrze ze przed slubem, ale i tak czuje sie z tym zle! jutro mialam mu sie przedstawic, a ona mnie ubiegla 😭

Gość dobra samica 60
wcale nie sumienie--->widocznie jestes beznadziejna,skoro zauważył nową w waszej pracy.Musi byc cudowną piekną kobietą niej .Przykro mi szukaj juz innego faceta :P

Gość wcale nie sumienie
:D nie rozsmieszaj mnie, ona metr piecdziesiat, on dwa metry nie pasuja do siebie!!! czy ona tego nie widzi? a ostatnio przyniosl jej ubranka po swoich dzieciach 😭

Gość dobra samica 60
Zrozum wygląd to nie wszystko moze ma to coś,Ty wyglądasz mi na suke.Ona musi byc wrazliwą osobą:P

Gość wcale nie sumienie
a mi wyglada na zlosliwa samice 😭 i mam nadzieje ze nie ma tego czegos, bo jak moj misiu ja rzuci i wroci do mnie to by mnie tym zarazil :o

Gość dobra samica 60
widać ze jesteś niedoświadczona w tej kwestii Twój facet na pewno nie zarazi sie niczym bo robiła badania do pracyZ resztą złosliwe są we wszystkim najlepsze:P:p:P

Gość wcale nie sumienie
😭 takie sa najlepsze do sluzby na lodziach podwodnych, a nie do zwiazkow 😭 w naszej branzy niestety nie ma obowiazkowych badan, ani podatkow jeszcze :( :D :o ;)

Gość szewczyk burczymucha
dlaczego tylko z glowy?

Gość dobra samica 60
Takie są najlepsze .Tobie proponuje na faceta na kafe takiego jednego.Ma nick'' sumienie pana kleksa''--cos w tym rodzaju.On jest niewymagający.:P

Gość wcale nie sumienie
!!! :D :D hmm, brzmi ciekawie, chyba masz racje, tak zrobie ten z pracy ma dla mnie i tak zbyt miekkie serduszko i nie tylko serduszko... :o :p

Gość dobra samica 60
Sumienie Pana Kleksa ma wszystko miekkie ale no cóż miłosc nie wybiera:O.Pamietaj o tym dziecko :P:p;p

Gość wcale nie sumienie
:D a skad to wiesz? :o :p

Gość dobra samica 60
Intuicja dziecko.Ja wyczuwam dobre partie na odległosc.A od kleksa tylko mleko.....:P:

Gość wcale nie sumienie
chyba tak wlasnie zrobie dejzi :D:D intuicja mowisz... tak samo na odleglosc wyczulas tego z tym miekkim.. serduszkiem? :o :D

Gość dobra samica 60
Tak kochana ja jestem zona Kaszpirowskiego.Wszystko czuje.Na tego kleksa uważaj bo On na wszystkie nicki kobiece poluje:P

Gość wcale nie sumienie
a moze tak im sie wydaje tylko :o bo po co mialby polowac jakby mial.. wszystko miekkie? :p kaszpirowskiego to chyba na filmie widzialas :p :D

Gość dobra samica 60
Dziecko jak by miał twarde, to by nie siedział na kafe i walczył dzielnie swoim mieczem,.Nadzieja w Tobie moze Go zmienisz.Mój mąż Kaszpirowski jak zaczyna liczyć to usypiam juz 6 dzieci mamy :OJaki cudem to tylko On wie:O

Gość wcale nie sumienie
:D no no... ta dobra partie tez na odleglosc wyczulas? :D :D :p i musisz sie zdecydowac czy poluje w koncu czy nie :p

Gość dobra samica 60
Poluje.On młodziutki jest to goni za wszystkim co sie rusza i komputera nie wyłącza :O

Gość wcale nie sumienie
cos mi mowi ze mylisz sie co do jednej rzeczy, ale masz racje do dwoch.. no moze, ta jedna tez tak pol na pol :p

Gość wcale nie sumienie
tej jednej z tych dwoch :p ale po co tlumacze i tak wystarczajaco zamotane, a ty zle obstawisz :D

Gość dobra samica 60
😭i jeszcze niezdecydowany do tego :O Pół na pół :O