Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na granicy

Dla mnei nie ma dziewczyny....

Polecane posty

Gość na granicy

dla brzydkich jestem za ładny, dla średnich zadbanych za brzydki bo im się ładni marzą......pozostaje kupować seks

ja bym powiedzial ze.... dla madrych jestes za glupi a dla glupich... w sam raz, wiec nei wiem w czym problem :p

Gość Wielkopolski porządek
albo się zapuść na tą niższa ligę albo zadbaj na wyższa...proste

sumienie, no wiesz...tak dołować chłopaka jesteś okropny :)

:) moze mialbym wyrzuty, gdybym nie uwazal ze to prowokacja a jesli nie, to jakos mi go nie zal i tak i nie wierze ze myslisz inaczej :p

ja???? no cóż...moje myśli , to tajemnica... ;)

oj, bo zapomnę mój drogi ostatnio jedna panna wzdychała i opowiadała mi jaką ma chęć poznania Ciebie :)

młody człowieku ciesz się, że kobiety do Ciebie wzdychają ;)

wiedziałam...wychodzi na to, że nie jestem kobietą, bo na mnie Twój urok nie działa albo co gorsza , jestem już za stara ;)

:) wiek nie ma nic do rzeczy ale jestes madra kobieta, wiec nie uzywaj takich nieadekwatnych slow, ani w odniesieniu do siebie, ani do mnie :D :p nie dziwie sie niektorym ze oceniaja mnie po pozorach, ale tobie akurat tak :p

i tu jesteś w błędzie...doceniam fakt, że jesteś mądrym człowiekiem dlatego bardzo lubię z Tobą rozmawiać... i myślę, że to wystarczy... :)

ale o to mi wlasnie chodzi ;) widzisz jak tu rzuce zartem, to bardzo czesto ludzie biora to na serio jakbysmy rozmawiali twarza w twarz, widzieliby po mnie ze zartuje dlatego buduja sobie tu taki obraz a nie inny, mojej osoby, i kazdego innego kto tu zaglada dlatego ja ich nie winie, jesli nie potrafie do nich dotrec juz predzej winie siebie, ze mi na tym nawet specjalnie nie zalezy i sie nie staram ;) ale o co mi chodzi tutaj jak powiesz komus cos milego, od razu jest to odbierane jak zaloty jak powiesz cos niemilego, stajesz sie smiertelnym wrogiem czesto nie ma nic pomiedzy a przeciez wiekszosc ludzi, w tym ja, wchodzi tu sobie zeby zabic czas, pogadac, czesto od rzeczy a jednoczesnie wiekszosc z tych ludzi o tym zapomina, wyciaga jakies daleko idace wnioski na to juz nic nie poradze, ale nawet nie mam zamiaru sie tym przejmowac jak mi to zacznie przeszkadzac, znikne dlatego nawet maila nie podaje nie mam ochoty tu nikogo poznawac, podrywac, puszyc sie mam ochote pogadac, posmiac sie nie wierze w znajomosci internetu z tego wlasnie powody, ze mozna bardzo latwo wyciagnac zle wniosku co do drugiej osoby tak samo mozna latwo sterowac swoim wizerunkiem, jak komus zalezy dlatego wole rozmowy twarza w twarz, gdzie wszystko jest jasne, a udawac do takiego stopnia sie nie da dlatego wlasnie zgodze sie z toba to wystarczy wlasnie ;)

zapomniałeś, że swój wizerunek równie dobrze można kreować w realu faktem jest, że tak naprawdę nie wiemy z kim rozmawiamy, ale z drugiej strony... przyznam się szczerze, że ja poznałam właśnie na tym forum kilka wspaniałych osób...trzy z nich już ponad trzy lata temu utrzymujemy kontakt prywatnie do dnia dzisiejszego i powiem Ci, że naprawdę bardzo sobie cenię te znajomości, ponieważ są to ludzie na bardzo wysokim poziomie (intelektualnym oczywiście)... poznałam też dziewczynę, która w trakcie naszej znajomości bardzo ciężko zachorowała i wyobraź sobie , że byłam pierwszą osobą, do której zadzwoniła z płaczem, że umiera... była bardzo młoda i zostawiła dwoje małych dzieci... dlatego tak naprawdę nigdy nie wiadomo kogo poznamy przez internet i co wniosą te znajomości do naszego życia... ale lubię też czasem pobawić się wyobraźnią... :) pewnie dlatego nadal tu zaglądam

Gość do sumienie k
takiego cie nie znalam..moze podasz tego maila?? :):):P

Gość do sumienie k
to nie zart.

Gość do sumienie k
13579767gg

musisz też pamiętać o tym , że poza chętnymi tylko do rozmowy jest tu wiele młodych kobiet, które szukają partnera, prawdziwej miłości lub chcą po prostu poflirtować... :)

mozna i kreowac w realu... ale to juz nie jest takie latwe jak tutaj a ja mam, tak uwazam, dobra intuicje co do ludzi ale potrzebuje do tego bezposredniego kontaktu, rozmowy i obserwacji z samego spojrzenia mozna duzo wyczytac dlatego wlasnie nie wierze w szukanie "milosci" w internecie bo pole do manipulacji jest zbyt duze zeby byla jasnosc ja nie neguje tego ze w sieci sa super ludzie, ja tylko uwazam ze trudniej ich wylowic z tlumu a ja nie czuje potrzeby zeby tu szukac, moze kiedys poczuje, nie wiem znam za to przypadki - z mojego najblizszego otoczenia, nawet zwiazki, gdzie to sie konczylo bardzo zle wlasnie przez to jak ktos potrafil zmanipulowac swoim wizerunkiem ja chyba nie mam na to ochoty, obdarzac kogos mocniejszymi uczuciami tylko dlatego, ze mam na cos nadzieje ale wierze... wiem, ze sa ciekawi i wartosciowi ludzie w koncu ta spolecznosc tworzymy my, ludzie z reala a nieporozumienia biora sie tylko z latwowiernosci, pewnie potrzeby bliskosci i nieszczerosci innych nieszczerosci ktora tu latwiej ukryc niz w realu dlatego wole szukac tam ale tez powiem ci, ze smieszy mnie troche jak ktos mowi, ze w necie szukaja tylko desperaci i popaprancy albo jak pisze sie czesto tu, na kafeterii, ze tu nie ma normalnych ludzi bo automatycznie piszacy, czesto nieswiadomie, zalicza siebie samego do tego grona :) to wszystko to kwestia odpowiedniego dystansu, podejscia tak samo nie ma czegos takiego jak "wirtualna milosc" bo wtedy kocha sie tylko swoje wyobrazenie, a nie realna osobe no... w 99.9999% przypadkow ;) niczego wykluczac nie bede a marzyc... kto nie lubie marzyc, ten jest bardzo nieszczesliwy

i co ja się będę rozpisywała, skoro wystarczy popatrzeć... ;) z drugiej strony powinieneś się cieszyć, że jesteś doceniany przez płeć piękną... ;)

nie mam gg ;) poza tym uwazaj, moze jestem tylko inteligentny i wiem co napisac, zeby kims manipulowac :p :D

Gość czekam na wiadomosc