Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sialalalalallalallala

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Hej dziewczyny..ciekawa jestem waszej opiniii....czy mogłybyście być w związku z facetem o 6 lat od was młodszym? Tak się zstanawiałam nad tym raczej społecznym uwarunkowaniem i nie rozumiem dlaczego różnice wieku w drugą stronę..czyli gdyby facet był starszy się przyjmuje jako naturalna a nie odwrotnie, ma to pewnie swoje podłoże psychologiczne, bo niby mężczyźni wolniej dojrzewają, ale w sumie jak obserwuję niektórych młodszych ode mnie to mam poważne zastrzerzenia do tej teorii :) pozdrawiam ciepło i czekam na Wasze opinie

raczej ma to podloze biologiczne (co w dalszej kolejnosci wplywa tez na psychike) a dlaczego to juz chyba sobie wykombinujesz

zalezy w jakim wieku, bo kiedy babka ma dajmy na to 25 lat a facet 19 to akos mi to nie pasuje. ale taka roznica wieku zaciera sie z czasem. wiesz jak maialbys 32 a facet 26 i tak dalej..

w najblizszym otoczeniu mam 2 pary w ktorych ona jest starsza o 5 lat i jest ok.

No tak, ale przeciez jesli mężczyzna jest dorosły i juz skończył dojrzewanie to w sumie chyba bardziej niz o biologie to o psychike chodzi...

aha i obie pary sa w tym samym wieku (ona 26,on 21) jedna za miesiac bierze slub :D

Gość kokobaroko
A póżniej będziesz stara i pomarszczona z cellulitisem na udach ,a on?Zamieni Ciebie na młodszy model. Dlaczego tak pisze?Bo własnie znam taki związek ona 37 on 30 -Byli prawie 10 lat .Już nie są .

Ja mam 26 lat a mój facet 20 w sumie krótko ze soba jestesmy, no bo własnie ja miałam powazne zastrzezenia co do jego wieku, ale przemyślałam sobie sprawe i doszłam do wniosku, że tak naprawdę tylko fakt, że jest młodszy mi przeszkadza, a nie jego zachowanie, no bo właśnie jest dojrzały jak na swoje lata..hmmm zastanawiam się czy to nie jest anomalia :)

dużo zależy w jakim przedziale wiekowym się ludzie znajdują - w przypadku 6 lat różnicy, jesli facet ma 14 a babka 20 to będzie ona \"kolosalna\" w każdej sferze (psychicznej, fizycznej itd.), ale jeśli facet ma np. 26 a baka 32 to może ona być całkowicie nieistotna ja osobiście raczej nie byłabym z młodszym facetem, a już na pewno o nie 6 lat :)

Gość ruemontaigne
Ja nawet z rowiesnikiem nie moglabym byc, bo dzisiejszy 24latkowie to straszne dzieciaki, ale moze Twoj facet to wyjatek potwierdzajacy regule. Pobadz z nim troche i zobaczysz co z tego wyniknie...

Gość ruemontaigne
*dzisiejsi

Gość fezin
"dzisiejszy 24latkowie to straszne dzieciaki" orly? to samo moge powiedziec o 24letnich kobietach, a raczej dziewczynkach. Sam mam 25 lat i nie wiem gdzie mam szukac dojrzalych kobiet :/

Gość przyszla_mama
jasne ze tak! relacje miedzy partnerami nie zaleza od wieku jak sie niektorym wydaje. Mam meza ktory jest o 11 lat mlodszy i jestesmy bardzo szczesliwi i nie jestesmy jaks tam para dla zabawy. Przezylismy razem naprawde wiele.

o pszyszła mamo toś mnie zaszokowała :P pozdrawiam :)

przyszła miło być :)

Ja bylam z chlopakiem 4 lata mlodszym i nie czulam zadnej roznicy mentalnej. Szczerze mowiac to chyba ja jestem jakas cofnieta w rozwoju, bo faceci starsi ode mnie zwykle desperacko szukajaccy zony jakos mnie nie kreca :O A dlaczego z nim nie jestem? Bo chce byc wolna. Tak poza tym to byl to zweiazek idealny, zreszta nadal jestesmy przyjaciolmi i razem mieszkamy.

No i super :)Trudno znaleźc ideał ja chyba właśnie znalazłam tylko nigdy nie byłam z gościem aż o tyle lat młodszym..jakoś dziwnie tak :)

Gość a jak to widzicie
ona 28 lat a on 25... moze byc? Czy tez za duza roznica?

ee skoro 6 lata pasuje to trzy tym bardziej :)

Gość a jak to widzicie
ale mimo wszystko to jakies dziwne uczucie... :O

no własnie dziwne dlatgo załozyłam temat co by sie poradzić :)

Gość a jak to widzicie
a ja przy Tobie skorzystam ;)

spooko :) korzystaj ile wlezie :)

Gość mam kolezanki ktore maja
mlodszych facetow. Jedna 2 lata mlodszego, druga 3 .. uklada im sie bardzo dobrze obie są po 30-tce...

Gość to wcale nie jest
dziwne...jest duzo takich par:)