Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samantkaa

Facet mnie zostawił bo....

Polecane posty

Gość Samantkaa

...bo jestem poprostu biedna :( Mój chłopak (były już) jest bardzoo bogaty, a konkretnie to Jego rodzice są bardzo zamożni, na wszystko ich stać, mają kupę siana i obracają się w towarzystwie też takich zamożnych ludzi !! A więc ja tam nie pasowałam ! Mam dopiero 19 lat, uczę się jeszcze i sama nie zarabiam, mam 2 rodzeństwa, a moi rodzice zarabiają razem ledwie ponad 2 tysiące :( Nie stać mnie na wiele , na super stroje choć uważam że przywoicie wyglądam, to moj chłopak wstydził się ze mna pokazywać na imprezach:( Jak byliśmy sami to ok, ale w towarzystwie Jego kumpli, znajomych widzialam jak sie wstydzi :( To okropne uczucie, z czasem zaczął traktowac mnie z niższością ... w końcu rzucił :( Sam mi zresztąpowiedział, że z powodu kasy delikatnie, ale powiedział to :( CHolerny snob !! A ja go nadal kocham mimo to :(

Gość Samantkaa
Kochana On mi nawet biletu do kina nie kupował !!! Uważał, że to oczywistośc, że mam kase na to !!

Tez kiedys z takim byłam ,ale wtedy byłam naiwna i jeszcze dokładałam do interesu.Tacy faceci to nizsza półka , zero klasy i wychowania , daj sobie spokoj.Lepiej miec biedniejszego i sie z nim razem wszystkiego dorabiac niz sie prosic o kazdy grosz..

Gość P.Z.G.
gdyby cie naprawde kochal to by mu nie przeszkadzał twój status społeczny a tak w dupie z nim

spojrz na to inaczej, gdyby tuz przed slubem wreczyl Ci intercyze majatkowa sprawiona przez rodzicow bylo by ci o wiele bardziej ciezko :O dla jego starych malzenstwo musi byc biusnesem a on sam musi robic to co mu kazą. Jest w ich rekach jak marionetka .Chcialabys byc cale zycie z kims tak zaleznym od rodzicow? z kims bez wlasnego zdania? z kims kto liczy sie bardziej ze zdaniem kolegow wierze ze znajdziesz wartosciowego faceta a o dupku zapomnij on zawsze juz bedzie tylko dupkiem

Gość Samantkaa
Na odchodne powiedział mi, że mnie kocha ale takie jest zycie ... wiem wiem ze Jego rodzice napewno mieli na to wpływ... Okropne snoby !!:(

Gość jerrrrrryyyy
głupoty pierdolił gdyby cie kochał to by nie zostawił ciebie on kocha pieniadze i bizneswomen

Gość frikkks
dziewczyno cyzm sie pr\zejmujesz. klasy, niezaleznosci w opiniach sie nie kupi. wiec w sumie jest ubozszy niz ty pzd

Gość Samantkaa
Fakt :( macie racje...ale serce nie sługa i tesknie za nim :( Kurrde

ciesz się dziewczyno, że zostawił Cię teraz...tak naprawdę , to po ślubie byś dopiero płakała

Gość Samantkaa
To był marny podszyw to powyzej

Gość Hutty
czasem jest sytuacja odwrotna , czasem facet nie pracuje nie ma pieniedzy nawet zeby zaprosic dziewczyne na obiad czy do kina , i to jest strasznie upokarzajace i nie w porzadku wobec siebie samego i kobiety ktora zasluguje na to by facet sie zatroszczyl o byt , jakkolwiek staroswieckie myslenie by to nie bylo to w pewnym wieku zwykle dobre wychowanie wymaga by kobieta nie musiala placic za faceta , ja bym sie wtedy ze wstydu chyba spalil na miejscu

Hutty ->niestety nie kazdy facet mysli tak jak TY, ja np.usłyszałam od swojego byłego ,ze nie bedzie we mnie inwestowal (bylismy zareczeni) przed ślubem , bo jakby mial tak kazdej kwiaty i perfumy kupowac to by zbankrutował:/ ale młoda wtedy była i głupia;)