Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krach

Głodówka

Polecane posty

Gość krach

Witam ! Dzisiaj jestem drugi dzień na głodówce (od 08,04,08) . Wczoraj i dzisiaj wypiłam jedną activie do picia (od jutra już nie ).Piję wodę niegazowaną i herbatę (Lipton -Caraibes ,pyszna) . Postanowiłam przejść na głodówkę ,ponieważ chcę oczyścić organizm i przy okazji troszkę schudnąć. Chciałabym wytrzymać przynajmniej 14 dni ,ale jak będzie zobaczymy ;) . Jeśli ktoś ma ochotę się do mnie przyłączyć to będzie mi bardzo miło . Pozdrawiam

Gość siedem groszy
Chetnie bym sie przylaczyla, ale wlasnie koncze antybiotyki, wiec nie wiem czy tak moge z biegu na glodowke?

Gość krach
Niestety nie mam pojęcia jak jest z głodówką przy antybiotykach . Wydaję mi się ,że powinnaś zaczekać do końca kuracji antybiotykowej .

Gość hhhhooooo
🌼 głodówka po antybiotykach. powodzenia

Gość ...///
Przeprowadzałam głodówki kilka razy, najdłuższą 9-dniową. Jesli mogę cos doradzic, to lepiej nie pić herbaty, najwyżej zioła, no i oczywiście wodę. Poza tym...hmmm...dobrze jest w trakcie oczyszczać się z toksyn - sól gorzka co drugi dzień lub ...lewatywa..sorry, ale tak.

Gość ...///
I lepiej zadnych activii, to tylko utrudni i bedziesz czuc głód. No i przed głodówka tez powinno sie oczyścic organizm. Pierwsze trzy dni jest najgorzej, ból głowy itp., ale to minie.

Gość siedem groszy
leze od tygodnia w lozku. Nic tylko lekarstwa i dokarmianie. Widze, ze tyje w oczach. Jestem strasznie glodna po tych prochach. Dzisiaj ostatni dzien. Musze jakos wrocic do normy i oczyscic sie z tej chemii . Chyba zrobie soki jarzynowe przez 2 dni, a z glodowka poczekam. Tobie zycze wytrwalosci. Moge cie dopingowac duchowo.

Gość krach
Dziękuję za wsparcie chociażby duchowe ;) Dlaczego lepiej nie pić herbaty ?

Gość krach
Dzisiaj jestem czwarty dzien na glodowce . Wydaje mi sie ,ze jest co raz latwiej ,ale nie dlatego ,ze nie odczuwam glodu ,ale dlatego ,ze szkoda mi zaprzepascic tych paru dni ,a pote, zaczynac od nowa . Co jakis czas burczy mi w brzuchu ,ale wiem ,ze dam rade . Musze ! Zakupilam tabletki "Detox" z kocim pazurem (tak sie nazywa ta roslina ) . Biore je od wczoraj , nie wiem czy cos dadza , mam nadzieje ,ze nie zaszkodza ;) . Pozdrawiam

Gość to jak to jest z ta glodowka
co mozna pic ?jedzenie zadne tak? i niech ktos napiesze jak sie czul dzien po dniu? czy sa jakies bole,zawroty glowy itp?

Gość krach
Dzisiaj jestem 5 dzien na glodowce i czuje sie dobrze , owszem zjadlabym cos ,ale to raczej apetyt ,a nie glod . Glodu nie odczuwam . Ja pije wode i herbate jesli mam ochote . Nie jem nic . Wczoraj tzn. 4 dnia troche bolala mnie glowa , zwlaszcza wieczorem ,ale nie wiem czy to przez glodowke ,czy moze jakies zmiany pogodowe . Moim zdaniem (poki co :p ) latwiej jest nie jesc nic , niz jak bylam ja jakiejs diecie ,ze moglam jesc troszeczke ,albo jeden rodzaj jedzenia . Od trzech dni biore tabletki "Detox" firmy Vision ,ale nie wiem czy cos daja :P . Pozdrawiam

Gość krach
Niestety 6 dzien okazal sie totalna porazka jesli chodzi o glodowke . Czuje sie okropnie ...:( Jestem pelna , ciezka i zdolowana , a tak dobrze mi szlo , taka bylam z siebie dumna. Sprobuje od nowa , od jutra . Ale dol :( !!!