Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grażżka

26 kwietnia NASZ NAJPIĘKNIEJSZY DZIEN

Polecane posty

nie martwcie sie pogoda na zapas - ja bralam slub 2 lata temu❤️ 29 kwietnia 2006 ❤️ pogoda zapowiadala sie koszmarna - od poniedzialku bylo ladnie a na piatek sobote niedziele zapowiadali calkowite zalamanie pogody -mialo lac wiac i wogle mialo byc zimno... nie czulam sie z tym najlepiej :( ale w sobotke w dzien slubu jednak bylo 21 stopni swiecilo sloneczko i bylo suuperr i u Was tez bedzie ;) glowki do gory - a i bucikslubny na parapet w oknie wystawcie ( ponoc przywoluje piekna pogode ) ( tylko na parapet wewnetrzny ;) ) zycze Wam Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia !!!!

Gość ciekawska M
dzieki :) miłego dz=nia dzis jest super słonecznie w Warszawie

I najlepsze jest to, że takie rozbieżności podaje jedna i ta sama stacja telewizyjna. :) Ja stwierdziłam, że nie będę o tym myśleć i się przejmować, choć oczywiście wiadomo, że chciałabym ładną pogodę. Jednak nie ma się co martwić na zapas, bo i tak nic nie zmienimy, a po co sobie humor psuć. :) A jak u Was Dziewczyny, wszystko już gotowe?? U nas tak, jeszcze tylko jedna spowiedź nam została. :) W ogóle robicie wesele, a jak tak to na ile osób?? My wesela nie mamy, tylko przyjęcie na 20 osób. :)

u nas 70 osob czyli srednio probna fryzura juz byla i makijaz jutro trzeba zmierzyc suknie czy wszystko ok :)) dzis u nas pada wstretnie jest:((

Ja próbną fryzurę też już miałam, a maluję się sama. Nie lubię jak ktoś mi coś robi po swojemu. I może nie będę aż tak pięknie pomalowana, może jakaś specjalistka zrobiłaby to lepiej, ale wolę jednak sama. Nie będę się czuła jak z maską na pysku :) U nas też leje strasznie, oby w końcu przestało. A długo Wam zajęło kupowanie sukni?? Mnie dwadzieścia minut. Weszłam do pierwszego salonu, upatrzyłam taką jak mi się podoba, przymierzyłam i za tydzień odebrałam już nową, uszytą. :D Mistrzyni jestem :D

Gość ciekawska M
My robimy kameralne przyjęcie na 40 osób nie bedzieto tradycyjne wesele. Slub mamy już o 14,00 wiec od samego rana przyjezdza wisazystka i mnie przygotowuje :) potem fotograf ..........i zaślubiny wszystko juz mamy przygotowane rónież została nam spowiedz ale to w piatek z ranka :)

My mamy o 13. :) W Kościele będzie sporo osób, ale na przyjęciu tylko 20. Tak postanowiliśmy, że nie robimy wesela. :) Do mnie fryzjerka przychodzi o 7, a potem w reszcie wyszykuję się sama, łącznie z pomalowaniem sobie facjaty :)

A to dla Was odemnie życzonka :-D Życzę Wam miłości wiernej, cierpliwej i wyrozumiałej, W życiu tylko mądrych decyzji i trafnych wyborów, Wymarzonych dzieci, co dają siłę i radość, I życzliwości losu. Wszystkiego najlepszego!

Gość ciekawska M
to miłe dziękuję za życzonka

Gość grażżka
Jeszcze tylko 3 dni!!! :)

ano dwa dwa:)) i fajnie choc zawsze by sie przydal jeszcze jeden na przygotowania:)) my dzis sale stroimy jutro spowiedz przywoz plackow alkoholu i trzeba kupic kwiatki do wazonikow:)) a i na paznokcie jestem umowiona:)a Wy jak denerwujecie sie juz czy narazie raczej spokojnie??

U mnie już wszystko gotowe, dziś byłam na pazurach i w spowiedzi. I teraz tylko czekać do soboty. :) Ja żadnej sali stroić nie musiałam, bo wesela nie mam, tylko przyjęcie na 20 osób. :) A powiem szczerze, że nie denerwuję się wcale. Tydzień temu było dużo gorzej. :)

u niej tez najgorzej bylo na probnej bo juz tak powaznie to wygladalo ale teraz jest ok zaraz ide do spowiedzi:)

życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :D 🌼 POWODZENIA :D :D :D

ja tez sie jutro bawie na weselu u przyjaciol, mam nadzieje, ze pogoda bedzie taka jak wczoraj i dzis :D bez deszczyku. Wszystkiego Najlepszego!! :)

Hej dziewczyny a wy już JUTRO. Ale super macie. Wszystkiego dobrego :) Niech ten dzień bezie dokładnie taki jaki sobie wymarzyłyście.

Cześć Dziewczyny. I jak, przeżyłyście?? Ja tak i przyznam, że było super. :)

no i jaktam ? Musze przyznac ze pogode mialyscie superrrr !! Lepszej nie mozna bylo sobie wymarzyc !!! A teraz zycze zeby Wam to Malzenskie zycie przynosilo samo radosci szczescie i sloneczko - takie jakie bylo w dniu slubu :D Pozdrawiam !

...i po stresie.A ważne,że pogoda dodała skrzydeł.Pewnie była to najlepsza nagroda za.....dobre sprawowanie:) :) :) :)