Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam porzadnej dziewczyny

dziewczyny mych kolegow obrzydzaja mnie

Polecane posty

Bo wiem, ze robia ze soba brudne rzeczy, uprawia seks, pewnie tez oralny i inne swinstwa. szczegolnie jak mieszkaja razem i czasem przychodze do takiego kolegi to jak widze jego dziewczyne zbiera mi sie na wymioty. na pewno mu obciaga, lize sie z nim eccc a przy mnie to taka spokojniutka udaje i jeszcze mi gada ile to musi sie uczyc. coraz mniej porzadnych dziewczyn na tym swiecie.

Gość wakacjeeee
ciekawe co ty bedziiesz robil ze swoja dziewczyna? siedzial i patrzyl jej w oczy ?? buahahah ,

Gość taka jakas see
beda grac na tamburynku,tanczyc i spiewac:)

jesteś zdrowo je.nięty w czerep ch.uj cię powinno obchodzić co twoi kumple robią w łóżku ze swoimi kobietami cioto

Gość zzzziiikkkzak
zazdrościsz kolegom... A JAK PATRZYSZ NA SWOICH RODZICÓW TO TEŻ TAK MYŚLISZ??

Rodzice mnie nie obrzydzaja bo sa malzenstwem i robia to legalnie i po bozemu. a po tamtych kurestwo widac po twarzy. jak mysle sobie co one tam wyrabiaja w nocy to az reke brzydze sie podac.

Gość Ju...
Ale nie musisz brać się za dziewczyny kolegów.:P:P:P

wiadomo ze bym sie nie zabral. ja szukam dziewicy ale chyba ciezko bedzie ja znalesc. wkurza mnie ze ona takie swietoszki i spokojne udaja. przeciez jak mieszkaja razem z kumplami to wiadomo ze sie bzykaja na calego, ale jak gadamy to udaja ze sie tyle ucza ostatnio, albo ze one to szalec nie lubia. mnie to tak wkurza i obrzydza.

Gość a co ty sobie myslisz
mnie obrzydzaja kobiety co juz swoje zdazyly nagrzeszyc w zyciu i sa po przejsciach

Gość oczyścić to forum
od nawiedzonego prawiczk, co otworzę stronę, widzę wrzask-"jestem prawiczkiem i zasługuję na dziewicę, z nie-dziewicą byłbym całe życie nieszczęśliwy". Dodaj jeszcze, że Ci się z przydziału należy, zażądaj od opatrzności.