Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalinaa

Krwawienie z odstawienia dzien wczesniej?? Czy o czyms to swiadczy??

Polecane posty

Zazwyczaj krwawienie z odstawienia dostawalam 4 dnia przerwy, w tym miesiacu (4 miesiac brania tabletek) wystapilo w 3 dniu przerwy. Czy moze o czyms swiadczyc, czy po prostu wymyslam?? Z gory dziekuje za odpowiedzi :)

Gość malasarna
czy to nie ciaza ?

To o niczym nie świadczy, czasami tak jest. U mnie też się tak czasami zdarza. Mają na to wpływa pewnie jakieś czynniki, ale na pewno nie takie, którymi należałoby się przejmować.

Gość wymyslasz
to absolutnie o niczym nie świadczy ;) Ja mam całe zycie raz 3, raz 4 raz bywa 5 dnia i wszystko jest o.k.

Gość do tej wyżej
to chyba ty cos wymyślasz:O jakim cudem masz "całe życie" krwawienie z odstawienia?:O

Gość wymyslasz
Jak sie nazywa taki zabieg ?:literacki? :o metafora? :P Od 16 roku zycia do teraz :P Czyli 11 lat tak mam :P

Gość Pogodna ;p
Ja też cały czas dostawałam 5 dnia a teraz dostałam 4 i też się boje że moze zapomnialam jakiejs tabletki albo cos.... :(

Gość natuska85
O niczym to nie świadczy. Organizm nawet na tabletkach to nie zegarek, który chodzi co do minuty. Schizujecie, nakręcacie jeszcze koleżanki, a potem po necie krążą opowieści dziwnej treści stresujące naiwne niedoświadczone dziewczęta. TAK, WYMYŚLASZ, WSZYSTKO JEST W PORZĄDKU.