Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aretina

1985 co tam u was?

Polecane posty

ja do 10 czerwca mam 22 lata i tej wersji się będe trzymac:D szcześliwa, zakochana, szalona dziewczyna:D ślub...hmm, już bym chciała, ale narazie czekam na oswiadczyny, przewiduję ze będa w sierpniu;)

no ja tez mam narazie 22 :) .........3 pzdziernik :)P na studiach w moim wieku to tylko ja jestem mezatka a tu prosze taki wysyp

no u mnie podobnie, niewiele dziewczyn mi znajomych sie pochajtało, jak narazie jedna, z przymusu;) czasem sie zastanawiam czy nie zrobic takiego przymusu mojemu chłopu;) ale optem całe zycie bym sobie wmawiała ze to przez dziecko a nie z miłości pojoł mnie za żone;)

nic nie podupada !! po mopim trupie :):P siedze w pracy i mam mase roboty, palcem mi si enie chce ruszyc teczek tylko mi do kompa biegna a wy co robicie?

fajnie na koncetr bym sie przeszla jakis i dziecko tez fajnie miec...niestety moj nie chce narazie ....jakei imiona wam sie podobaja ? ja musle odtatnio ze chcialabym miec synka

moj grzegorz jest ode mnie o rok młodszy:D też narazie nie chce dzidzi ale coraz bardziej sie przekonuje, postanowiliśmy sobie ze w noc poślubną zaczynamy majstrowanie:D ja też bym chciała miec syna jako pierwszego, moja siora na 2 córy, u brata syn w drodze, ale mój g ma juz 2 siostrzeńców i chciałby córe:) sumie to mi wszystko jedno:)byle zdrowe było:D a co do imienia to obiecałam sobie ze imie dla pierwszego malucha wybierze tata;)

zielonożółte oczka wiek nie gra roli ja mam męża dużo młodszego od siebie i dogadujemy sie bez problemu czasem zdarza sie nam miec zmienne zdania i ciche chwile ale tylko na moment,żadne małżeństwo nie jest idealne

ja wiem ze wiek nie gra roli:) ale zawsze sobie mówiłam ze nigdy w życiu chłopaka z wiochy obok (jestem ze wsi;) ) i nigdy młodszego, zawsze szukałam starszych. wreszcie przestałam szukac i sams ie znalazł przypadkiem:D

ja mam męża z tej samej wsi nawet by mi przez głowe nie przeszło :-) ale my tu gadu gadu o tym o tamtym ale nie pochwaliliście się swoimi imionami! ;-)

musialam troche w pracy porobic zeby nie bylo. ja mam meza starszego o 9 lat :) duzo by na ten temat pisac hehehe moze sie rozgadam . mieszkamy w malym miateczku i nie zamienilabym sie na miasto :)