Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zazdrośnik-Pospolity

Rumieńce u dziewczyny sa SŁODKIE...zapraszam wszystkie rumiane

Polecane posty

Gość Zazdrośnik-Pospolity

Lubię jak dziewczyna sie przy mnie rumieni, to takie słodki ! Lubię dziewczyny trochę niesmiałe, tajemnicze, które łatwo się zawstydzają i rumienią przy mnie :D Sa jeszcze takie:D?

Gość to takie romantyczne

Gość mi sie to
nie podoba, bo ja sie nie rumienie tylko CZERWIENIE zwłaszcza w sytuacjach stresowych, ale nie tylko, czasem bez powodu, czy w większym gronie ludzi ja mam coś powiedziec i to wcale nie jest słodkie :( To moj największy kompleks :(:(

a ja myslałam, że czasy rumieńców mam już za sobą, a tu proszę niespodzianka przyszedł do biura taki facet co mi się podoba a ja czuję jak robię się czerwona i se tylko myslę, żeby wyszedł jak najprędzej bo mi wstyd, probowałam zakryć się segregatorem, musiało to wyglądać komicznie :D jak wyszedł to odrazu poleciała do lusterka czy bardzo było widać, chyba z poł godziny sama z siebie sie śmiałam

Gość sagem
to nie jest takie miłe dla kogoś kto nie moze normalnie funkcjonować z czerwoną buzią - wiem coś o tym

Gość bikoz
zwłaszcza po przepiciu

Szkoda, że nie można tego kontrolować :P o wwww morde--->A jak się widzi jeszcze fajnego faceta :P I różowo się robi... :D :D I strasznie gorąco. Czy to zima czy lato... :P :P A jak mija, na samą myśl o tym wpadam w śmiech :D Bo przyznacie, że człowiek trochę sie dziwnie w takiej sytuacji zachowuje :D :D

ja tez naleze do grona rumieniacych sie.. i wcale sie z tego nie ciesze. Bo przez to jestem mniej pewna siebie, dlatego ze rumience w kazdej chwili moga zdradzic moje emocje (stres, zlosc, strach, zazenowanie, a nawet podniecenie!) :(

ja tez naleze do grona rumieniacych sie.. i wcale sie z tego nie ciesze. Bo przez to jestem mniej pewna siebie, dlatego ze rumience w kazdej chwili moga zdradzic moje emocje (stres, zlosc, strach, zazenowanie, a nawet podniecenie!) :(

Gość ze dwa
a w jakim wieku jesteś psotniku

Gość Nikt nie lubi się rumienić
Pocieszające, że ktoś lubi jak inni się rumienią :D

Ale nie odizoluje się tylko dlatego, bo łatwo rozszyfrować moje emocje :P Trzeba się jakoś przyzwyczaić, ochłonąć :) A szczerze nie wiem dlaczego się to facetom podoba... :P

Gość kobiet.ka
Wiesz, wiesz, nie kokietuj :P

Osóbka nagle sie rumieni, jest lekko "roztrzepana" :) , troszke nie panuje nad sobą i tym co mówi... :P Po prostu nie każdemu facetowi może to się spodobać ;) Ale mi byłoby troszkę niezręcznie wprawiać kogoś w takie emocje :D :D A nie wiem, bo nie jestem mężczyzną... :P :D :D Może kiedyś ich rozgryzę... :D :D :) Ale jeśli im sie to podoba? No to chyba to nie nie kompleks a... zaleta, czar? ;)

Gość szczerze powidziawszy
ja nie wdze w tym nic slodkiego

Gość uwielbiam jak na twarzy
kobiety widać emocje rumience itp ale nawet nie o same rumience tu chodzi o mimike....o emocje ktore stara sie ukryć niekiedy takie słodkie zazenowanie zasłanianie twarrzy zawstydzenie to takie urocze...........

Gość no wlasnieeeeeeeee
:O:Oja mam taki problem.Tu gram twarda zimna twardo stapajacą po ziemi a nieraz mam tak z emoje zachowanie i te rumience zawstydzenie taki jakby atak....wszystko zdradza...nie moge zniesc tez tego ze facet to widzi i go to jara...bo to ja chce byc twarda a tak ehhhhh nie zrozumiecie...

Gość ajtammmmmmmmmmmmmm
wg mnie to jest normalna ludzka reakcja i nie powinna być powodem kompleksów

Gość gość
To nie jest słodkie. Inni myślą dlatego że podświadomie wiedzą że ta osoba jest teraz od niej słabsza. A jak jakiś chłopak podejdzie? On ci się nie podoba, ale się rumienisz i koleżanki to zauważą. Mówisz że nie podoba ci się, ale nie wierzą. Wyciągają cię nawet podstępem na randkę. Więc nie sądźcie że to jest dla osoby rumieniącej się słodkie.

Gość gość
Ja nie cierpię się rumienić bo wyglądam jak burak. NIE JEST TO SŁODKIE.

Gość gość
Jestem nieśmiałą osobą nawet bardzo jeśli np. jestem w tłumie obcych ludzi np. Taka sytuacja na zajęciach dodatkowych z chemii nie chodzi nikt z moich znajomych tylko pełno innych osób których nie znam no i jak nauczyciel prosił mnie o zrobienie zadania na tablicy to serce zaczęło szybciej bić wszyscy się na mnie gapią w myślach "przestańcie się tak patrzeć proszę!" Albo moja przyjaciółka raz chciała sprawdzić moją reakcje i niespodziewanie powiedziała do mnie "a wyobraź sobie że taki ładny chłopak robi ci to i tamto np.ccałuje po szyi " itp to ja sobie to wyobrażam i nagle głowa w dół i zawstydzenie a ona do mnie "hahahahhaha rumienisz się" to jeszcze bardziej mi było wstyd >\\\\\<