Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wczasowiczka

dziecko na wczasach z rodzicami

Polecane posty

Gość wczasowiczka

chcielibysmy z mezem i naszym 17-nasto miesiecznym synkiem jechac latem nad morze.to nasz pierwszy urlop z dzieckiem tak daleko od domu.obawiam sie jak synek sie tam zaaklimatyzuje(planujemy spedzic tam tydzien)zastanawiam sie tez czy zabrac ze soba łóżeczko turystyczne do malego.mial ktos podobne obawy?

Gość zez
lepiej zapytaj na dziale o ciazy...tam Ci odpowiedza szczegolowo :D

Gość galaretka.
albo odpowiedzą, albo zrypią - a to że dziecko za małe, a to ze je umęczy, a to że będzie sie darło i przeszkadzało innym, a to że i tak nic nie zapamieta

Gość wczasowiczka
?

Gość wczasowiczka
pewnie racja,ze nic nie zapamieta ale czy to znaczy,ze mamy siedziec w domu az dziecko bedzie mialo przypuscmy z 10 lat?

Ja na pierwszy urlop pojechałam na Mazury, trochę się przestraszyłam upałów i jak sobie poradzimy na plaży. Ale to ja, znana w świecie panikara. :) Z obserwacji poczynionych, chociażby w ubiegłym roku, wynika, że przyjeżdżają nad morze rodzice nawet z kilkumiesięcznymi maluchami. Pewnie, że nie jest łatwo. Parasole, srole, ale przyjeżdżają.

bierz lozeczko turystyczne i niezbednik dzieciecy i jedz :) dziecku na pewno sie spodoba.zajmie sie budowlami z piasku itp,a jak nie traficie w pogode to mozna sie cieplej ubrac i pospacerowac plaza itd itd

Gość wczasowiczka
bardzo dziekuje,kamien spadl mi z serca bo mialam watpliwosci ,a teraz zaczynam sie naprawde cieszyc z wspolnych wakacji,pozdrawiam