Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszę to mieć

Co zrobić żeby wygrać licytację na allegro?Bardzo mi na tym zależy

Polecane posty

Gość muszę to mieć

A mam dość wolny net i kiedyś zanim zdążyłam odświeżyć stronę i przelicytować,już się aukcja skończyła :( Co zrobić?Czekam na ostatnią chwilę,ale pewnie nie tylko ja....

postaw większą kwotę..np. jak aukcja stoi 50 to postaw 100 i automatycznie jak ktoś podbije to Ty też podbijesz,tylko że potem możesz ten przedmiot kupić za dość wysoką cenę

Gość Posnaniak
nie ma dużej rady...są programy co podbijają aukcje na sekunde przed jej końcem....jak kilka osób używa takich programów to wygrywa ten co ma szybsze łącze

Gość muszę to mieć
Mam pocztę na tlenie,ale co jeśli ktoś mnie przelicytuje w ostatniej sekundzie :( Na aż takie podbicie ceny nie mogę sobie pozwolić,zresztą właśnie dlatego chcę mieć tą rzecz że jest śliczna,a tania,tzn tańsza niż w sklepie

www.snajper.net, rejestrujesz się, wpisujesz nr aukcji i maksymalną kwotę i ten program sam za ciebie zalicytuje w ostatniej chwili

co licytujesz? mozesz sciagnas snajpera wtedy wygrasz, chyba na allegrofun ostatnio gdzies widzialm na gorze stronki do sciagniecia. powodzenia !!

Snip lub Snajper. Ustawiasz kwotę, którą chcesz zalicytować i czas. Ustawienie kwoty w allegro też jest sposobem, tyle że czasem winduje cenę.

Gość muszę to mieć
No dobra,ale skąd mam wiedzieć jaką wziąć kwotę?Może ktoś weźmie większą?

A tego to ci nikt nie powie. To już twoje ryzyko. Ustaw tyle ile jesteś maksymalnie w stanie dać.

Gość grape111
Ustawianie wysokiej kwoty nie ma sensu, bo jak ktos inny bedzie chcial to kupic, to i tak cie przebije. Ja licytuje w ostatnich 15 sekundach i zawsze wygrywam aukcje, ale do tego potrzebny jest dokladny zegar i w miare szybki internet...

Gość muszę to mieć
Jestem przedostatnia,ktoś mnie przelicytował o złotówkę i myślę,że ta osoba będzie chciała wygrać.Powinnam ją przebić już teraz czy dopiero przed samym końcem,tj jutro?

Gość muszę to mieć
A jak ustawię sobie w tym programie cenę o kilka złotych wyższą niż teraz jest to on zalicytuje od razu tą ceną czy niższą jeśli będzie można?Aż taki inteligentny to chyba nie jest,nie?

Gość a co licytujesz

Gość sanotny
ostatnie ninuty licytacji trzeba pilnować to wygrasz :-o