Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

likoda

Seks analny podczas okresu

Polecane posty

witam czy uprawiacie seks analny podczas okresu?? czy jestescie w stanie czerpac z tej formy seksu przyjemnosc podczas okresu?? prosze o normalne wypowiedzi:)

Gość filipowiczowicz
ja z moja dziewczyna sie tak czasami zabawiam.i jest super!!!

Gość lbudzik
w wannie bądź pod prysznicem można nawet w cipeczke wchodzić bo woda tamuje, wiem z doświadczenia, ale oczywiście nie w trakcie najintensywniejszego :):) więc do dzieła

Gość myszka1986
moj chlopak czesto namawia mnie na anala podczas okresu, ale ja jakos nie moge sie przemoc:(

Gość myszka1986
moj chlopak czesto namawia mnie na anala podczas okresu, ale ja jakos nie moge sie przemoc:(

Gość sonnnnia
chyba bym sie nie zgodzila.strasznie to musi bolec!!!

Gość lbudzik
nie boli jak się porządnie do tego para przygotuje, wymaga czułości od partnera

Gość jaassna
a mi sie dzisiaj wlasnie zaczal okres.chyba zaskocze dzisaj mojego misia

Gość jak nie cieknie
uszczelka :P

Gość lbudzik
zaskocz zaskocz będzie w niebo wzięty

Gość gość
Ja to ciekawa jedynie jestem, dlaczego Waszym Menom nie sprawia przyjemności obecność np. silikonowego dildo w tyłku.........Skoro anal taki przyjemny, to chyba powinno tak być bez względu na płeć? Jakos geje sie ładuja w tyłki i jest git, a facet hetero mało ktory sie pozwala tam dotknać , bo dla niego to takie gejowekie i sie boi, natomiat panienki tak posuwac już nie ma oporów i nie jest to już gejowskie........co za hipokryci.

Gość grytek
ja tam lubie jak mnie zona tam masuje i nie jestem gejem!!!a co do seksu podczas okresu to fajna sprawa.mojej zonie odpowiada to podczas okresu

ja osobiscie probowalam kilka razy i ogolnie to nie bylo zle.zrobilismy to w wannie i pod prysznicem.troche oliwki i mozna zaczac zabawe

Gość frytkownica z olejem
moj facet namawia mnie zeby to zrobic podczas okresu.tylko ja troche obawiam sie zakarzenia jakimis bakteriam.wiadomo ze w tym czasie jestesmy bardzo wrazliwe na rozne infekcje.

Gość frytkownica z olejem
niektorzy faceci lubia byc tam pieszczeni wibratorem:)

Gość gufik
ciezko mi namowic moja dziewczyne na anal w normalnych warunkach, a co dopiero podczas okresu:(juz nie wiem co mam zrobic zeby sie zgodzila

Gość tyczka_1
lubie anal,nawet jak mam okres:)

Gość gutkowski
lubie pchac moja dziewczyne analnie,jade wtedy bez gumu i spuszczam sie super do srodeczka.dla mnie miodzio:)

Gość kaśka24
droga Pozdro 600.napisać "jestem idiotką" łatwiej jest wprost bo nie wszyscy mogą to odczytać z twojej wypowiedzi, a z jej treści wynika że jednak chciałaś sie do tego przyznać. Skoro żyjemy w kulturze w której panie są zwykle posuwane a panowie posuwają to nie dziw się że przeciętny mężczyzna nie chce widzieć kutasa w swoim tyłku.Nawet nie dla tego że nie lubi ale raczej dla tego że Ty i inni przedstawiciele społeczeństw magli by tego nie lubić. Nie pisz proszę więcej tego typu pseudo feministycznych treści. Pozdrawiam wszystkie mądre panie.

Gość no ty jestes wybitie mdra
a niech Cie rucha w dupsko i sie cieszy.

Gość gość
Gufik ja przez wile lat nie dalam sie namwoic lae wystracy odpiwednio podejsc do sprawy :) uwierz przyniesie rezultat i pani bedzie zadowolna

Gość Mlody87

Ja tam ze swoją dziewczyną tak robiłem xD sex w tyłek nie boli jeśli facet umie to zrobić.... A że większość dziewczyn ma ...i zamiast chłopaków to potem piszą boli boli.......a głupoty...jak chłopak jest delikatny użyje żelu to dziewczyna czuje tylko przyjemność ;*