Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaaanappp

czy związałbyś się z chłopakiem który był molestowany?

Polecane posty

Gość wybacz
znowu ten sam temat. napisz jaki masz problem? powiedz mi. ja Ci pomogę. wiem, że jest ciężko ale wygadaj się. to zależy czy ten chlopak chcialby sie ze mna zwiazać.

Gość zubrowka80
jezeli bylby molestowany przez kobiete to tak ale przez faceta to nie bo wtedy tacy maja juz zadatki na gejow

sa dwie strony medalu będzie sie w związku mścił za to co spotkało go, a druga to ta strona ze może zrozumie jakie zło ktoś mu wyrządził i będzie wrażliwszy na krzywdę i może być kochanym ciepłym facetem który nigdy nie skrzywdzi kogoś z kim będzie:)

Gość gaaanappp
byłem kiedyś wykorzystywany seksualnie przez sasiada

czytałam kiedys artukuł o molestowanych w dzieciństwie mężczyznach i szczerze mówiąc ja bym sie bała. Ogólnie rzecz biorąc zdarza sie że Ci mężczyźni biją potem swoje żony i nie są idealnym materiałem na ojców. Nie znam człowieka i ciężko mi cokolwiek powiedzieć, każdy przeceiż jest inny i inaczej wszystko przeżywa.

Gość byunfdfdhfv
Nie wiem czy to podszyw czy nie.Nie radzisz sobie z tym idz do psychologa,albo zadzwoń do tel zaufania.Ciągnie Cie teraz do facetów?Nie denerwuj sie tak nie raz jest.

ale co dokładnie się działo:( ja chcialabym pomoc takiej osobie a nie jeszcze poniżać gdybym spotkała kogoś takiego na swojej drodze..... na pewno bym go nie potępiała bo to nie jego wina tylko złych i wrednych zboczeńców takich to kulkę w łeb dała bym....

lamia1 owszem zgadzam sie ale to jest reguła a od reguły potrafi być bardzo dużo wyjątków i to nawet w odwrotna stronę po traumie z dzieciństwa chcą by ich potomkowie mieli lepiej w życiu i dbają o zony i dzieci....

Gość byunfdfdhfv
podszyw:O

Gość gaaanappp
Nie ułożyło mi się z kobietami mam 25 lat a nawet się nie całowałem chciałbym kogoś pokochać ale jakoś nikt nie zwraca na mnie uwagi a zdarzenie z przeszłosci tkwi glęboko we mnie.

nie no oczywiście, nie ma co uogólniać tak jak napisałam każdy jest inny. Mysle że dałabym człowiekowi szanse:)

Gość raczej nie.....

Denerwują mnie takie tematy.Za gwałt,karany jest gwałciciel,za molestowanie dziecka pedofil.Wiecie co?- powinno sie karać zarówno gwałcicieli jak i zgwałconych.No ,a facet molestowany w dziecinstwie...oj to już w ogóle na Arktyke z Nim.Zdajecie sobie z tego sprawe,ze ludzie siedzą za darmo w telefonie zaufania i czekają by komuś pomóc?Nie idą na impeze tylko zajmują sie czyimś losem>? Zadzwoń gdziekolwiek jak masz problem i już.Nie całowałeś sie z kobietami,bo czujesz sie gorszy.Tyle na ten temat.

Gość ganaapa
potępacie mnie:(

Mój chłopak z którym byłam był molestowany i wyznał to tylko mi. Przeżyłam koszmar w tym zwiazku. Był bardzo nerwowy,mściwy...nuszczył mnie jak i uzależnił od siebie. Ukradkiem jeździł do wujka który go molestował...dowiedziałam się o tym jednak zawsze przysiegał,że nie chc mieć z nim nic wspólnego. Zgłosił sprawę na palicję jednak gdy policja nic z tym nie zrobiła on wrócił do wujka który przyjmował go po każdej takiej akcji z otwrtymi rękoma (zarówno jak i ja) i mieszkałz znim około 3 miesięcy po czym wrócił do mnie gdyż uznał,że kocha mnie ponad wszystko. Sytuacja miała miejsce wielokrotnie...a sytuacja ciagnie się ponad rok... obecnie uznał,że mnie nie chce znać i nawyzywał...modlę się aby to był juz koniec. Myślę ,że mi jest równie cieżko rozstać się z nim jak jemu z wujkiem...to uzależnienie.

Jakby tego było mało ...gdy się kochamy myślę tylko o nim i o jego wujku zaczęło mnie to podniecać a jednoczesnie smucić i doprowadzać do szału. Gdy masturbuję się ,myśle o nich ,dojdę ...wpadam w płacz/szał. (zaczęli mnie podniecać geje) .