Gość mtb Napisano Kwiecień 17, 2008 ten tekst to zmyła. nie wierzę w to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutna po trzydziestce 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 desperated -te okreslenie powiadasz ... ;) nie wiem jakos mi tak wyszlo. :) ;) mtb-nie musisz wiezyc jesli nie chcesz.nikt do tego Ciebie nie zmusza...a jesli chodzi o mojego meza to jest prawda.i niestety te jego upodobania sa cala prawda,ale mysle ze z czasem mu przejdzie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość creme Napisano Kwiecień 22, 2008 Smutna: czyżby coś drgnęło ku lepszemu między Wami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutna po trzydziestce 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 creme-nie wiem jeszcze,ale obawiam sie ze nic sie nie zmieni..i jednak bede musiala z nim porozmawiac..... :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2015 :D :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2015 :D ;-0 :-p ;-) :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2015 :-) :-d :d :-( :-p ;-d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2015 :-) :D :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach