Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyślona pytam109

zabieg u ginekologa -usunąc....

Polecane posty

Gość zamyślona pytam109

mam pytanie , prosze nieatakujcie mnie tylko :O:( chce wiedziec czy któraś przechodziła zabieg skrobanki ? ile to kosztuje ? czy kazdy lekarz za kase to zrobi? jakie to uczucie

Gość zamyślona pytam109
niemoge urodzic tego dziecka

Gość lihkbkjbgkbkb
Zastanow sie dobrze czy chcesz to zrobic...do konca zycia mozesz miec zryta psyche przez to, czy naprawde nie mozesz urodzic tego dziecka? A moze to poprostu twoja wygoda bo to latwiejsze...

Gość ja zarlam wszystko ale
Nie kazdy lekarz to zrobi. Koszt rozny - od 1000 do ... Masz to za co placisz - placisz wiecej to i lepsza opieka i lepsze srodki. Normalka. To zwykly biznes :D Uczucie? Nie wiem. Tez pewnie zalezy od podejscia - ale nie dramatyzowalabym :-)

Gość lihkbkjbgkbkb
Wiele kobiet tak mowi, a potem jednak rodza i sa szczesliwymi matkami i nie wyobrazaja sobie ze moglyby zrobic inaczej...

Gość Ohh Ach D
A ile masz lat?? Wiek tez wiele tłumaczy??

Gość lihkbkjbgkbkb
Uczucie, napewno nieprzyjemne, swiadomosc ze wyrywaja ci z srodka TWOJE dziecko, to nie wyrwanie zeba jak wielu chcialoby myslec, to nie zwykly zabieg, twoje zycie juz nigdy nie bedzie takie samo, no chyba ze jestes zimna pozbawiana uczuc suka...

Gość zamyślona pytam109
mam 19 lat ale naprawde niejestem gotowa by byc matka , pochodze z biednej rodziny , facet mnie niechce a czy z lekarzem mozna sie targowac? czy daje znieczulenie?

Gość fokstrot
Usunelam ciaze dwarazy.Nie mialaminnego wyjscia.Tzn mialam ale moje zycie na pewno teraz nie wygladaloby tak jak wyglada gdybym urodzila.Pierwsza ciaza z facetem bez tak zwanej przyszlosci.Druga ciaza ktora usunelam byla trzy miesiace po urodzeniu dziecka.Dzis mam dwoje wspanialych wyczekanych kochanych dzieci.Nie wiem ile teraz kosztuje zabieg ja 13 lat temu placilam 1000zl.

Gość zamyślona pytam109
fokstrot- a jak zaczełas o tym zabiegu rozmawiac z lekarzem ? robilas to pod narkozą?

Gość lihkbkjbgkbkb
Wiesz co przestan pierdolic!!Do czasu kiedy urodzisz bedziesz gotowa, facet bedzie musial placic alimenty, swoja droga zanim sie z kims idzie do lozka to najpierw trzeba poznac ta druga osoba zeby nie byla takich niespodzianek jak ty masz...

Gość zamyślona pytam109
chce wiedziec czy za 600 zl lekarz usunie

Gość lihkbkjbgkbkb
I co myslisz fokstrot jak patrzysz na swoje dzieci tzw wyczekane i kochane...

Gość zamyślona pytam109
ile godzin trwa zabieg i co czułas po zabiegu? normalnie wróciłas do domu? czy lezałas w szpitalu?

Gość lihkbkjbgkbkb
Za 600 to moze tylko rzeznik...

moja znajoma przez to przechodzila, po samym zabiegu byla normalna...nic sie z nia nie dzialo , cieszyla sie ze jest po wszystkim..potem zrobilo sie nie fajnie...dreczylo ja to, chyba nadal dreczy.. pare razy mowila mi patrzac na moja coreczke, ze ciekawa jest jak by jej dziecko wygladalo czy miala by corke czy syna..... boli ja to dwa lata temu u dobrego gina zaplacila 2500 a wlasciwie jej facet to zaplacil..przynajmniej tak powiedziala.. ps.zastanow sie czy tak naprawde tego chcesz, ja cie nie oceniam i nie mam zamiaru, tylko zastanow sie... i jakie konsekwencje tego poniesiesz..

Gość fokstrot
No za 600 zl to raczej nie...Wiesz teraz lekarze sie boja .Zabieg jest oczywiscie w narkozie.Nie pamietam ile trwa sam zabieg ale po zabiegu musi ktos pomoc ci sie pozbierac bo narkoza robi swoje i bedziesz osowiala i na pewno nie dasz rady sama wrocic do domu.Przy zabiegu jest tez anasteziolog

Gość zamyślona pytam109
nie mam wyjscia jak mam zagadac o tym z lekarzem

Gość nigdy nic
nie ma nic gorszego niż strata własnego dziecka... w "normalnych okolicznościach" a co dopieor gdy sama je zabijasz świadomie... ja poroniłam pół roku temu nic nie jest tak samo .. i nigdy po tym już do końca "nie jest się normalnym" a co dopiero żyć ze świadomością ze samemu się zabiło ..

dlaczego piszecie na pomaranczowo??? boicie sie ... tu i tak kazdy jest anonimowy....

Gość zamyślona pytam109
czy ten lekarz był miły jak mu powiedzialas ze chcesz usunąc|?

Gość fokstrot
Ja na wizycie u lekarza powiedzialam ze podejrzewam ze jestem w ciazy ze zrobilam test i wynik jest niestety pozytywny.Mosisz to powiedziec ze NIESTETY.On wtedy pyta dlaczego niestety?No i wtedy sie rozgadalam ze to nie czas na dziecko ze nie ten facet i ze chcialabym cos z tym zrobic.No moj lekarz byl kumaty i sam wyszedl z propozycja.Ale pamietaj to bylo 13 lat temu!Teraz nie wiem jak lekarz zareaguje

>>>>>>>>nigdy nic przykro mi ze stracilas dziecko, ale to nie jest argument dla tej co chce usunac...

Gość zamyślona pytam109
fokstrot a moge wiedziec w jakim miescie to było??? ale jak niechcesz to niepisz? ja tez niemoge urodzic tego dziecka

Gość fokstrot
Poznan

Gość nigdy nic
może i niech sama się przekona że po tym nie da się żyć ..

Gość zamyślona pytam109
fokstrot - żałujesz tego? ja panicznie boje sie ciazy

Gość nigdy nic
chociaż widac niektórzy sa pozbawieni uczuć i traktują to tylko jak zywkły problem i smieć do pozbycia sie

Gość fokstrot
I naczej wygladasytuacja kiedy traci sie dziecko na ktore sie czeka z utesknieniem ktore sie planowalo ktore jest owocem milosci a inaczej sytuacja wyglada kiedy wiesz ze dziecko ktore nosisz w sobie jest niechciane nie bedzie kochane tak jak powinno i nie bedzie mialo pelnej rodziny

Gość zamyślona pytam109
fokstrot- czy ten lekarz byl wyrozumialy? miły?