Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyślona pytam109

zabieg u ginekologa -usunąc....

Polecane posty

Ja piernicze to pewnie łucjana20. Kobieto żal Ci 10 zł na kupno drugiego testu?! Ok rozumiem, że kobiety normalnie krwawią podczas ciąży nawet przez 3 msc ciotka mojego faceta tak miała przy każdej ciąży.. No ale zróbże sobie ten test drugi i wtedy będziesz wiedzieć, a nie bawić się w panikare! Jak trzeba to zrób nawet cholera 5!

Gość zamyślona pytam109
ok zrobie test ale sie boje a ten śluz owulacyjny oznacza ciąże? tak mi kolezanka powiedziala

Gość do dziewczyno...
a ty" dziewczyno" to nie wiem jaka ta edukacje seksualna w szkole miałaś, ale dzięki panu G i reszcie debili dewotów ta edukacja seksualana wygląda ( przynajmniej u mnie tak było mimo że w mieście a nie na wsi) - w podstawówce prowadziła ją pani katechetka to wiadomo jak to było - używanie tamponów to był grzech a co dopiero antykoncepcja. A w liceum pani katoliczka-dewotka -seks zły antykoncepcja tylko naturalna i po ślubie itp itd, także nie dziw się że tak się u nas dzieje jak nie mówią i nie doradza jak się zabezpieczyć to nie dziwne że tyle wpadek. I tylko o antykoncepcji naturalnej( wiadomo nie twierdze że jest zła na pewno ma wiele pozytywnych efektów bo bez hormonów ale to raczej dla dojrzałych kobiet które znają swoje ciało i cykle mają co do godziny, a nie dla młodych dziewcząt które mają rozregulowaną gospodarke hormonalną itp i liczą na te "antykonc. naturalna " że na pewno się uda bo przeciez panie na edukacji seksualnej tylko o tym potrafią a wszystko inne złe. A później pytanie czy jak zrobie chłopakowi loda to czy mogę być w ciąży. Wg mnie winny jest cały system i od tego powinni zacząć , bo jak ktoś chce uprawiać seks to i tak będzie więc chyba lepiej aby robił to z zabezpieczeniem a nie tylko gadać głupoty że seks zły itp. bo to każdego indywidualna sprawa. A swoją drogą to ci z rządu i kościół oczywiście ci najwięksi przeciwnicy aborcji ( a sami się pośrednio do ciąży przyczyniają przez sytuację jaka jest bo przecież antykoncepcja to dzieło szatana) powinni zainwestować w te młode matki i ich dzieci jak są tacy anty aborcji.no bo co taka 16-olatka np. ma zrobic skoro nie ma pieniędzy, w rodzinie bieda ,chłopak niewiadomo jaki , i co ona temu dziecku ma dać tylko biedę i nędze chyba. I nie jestem wcale zwolenniczką aborcji, ale czasem jest to ostateczne i jedyne najlepsze wyjście z sytuacji...także najpierw pasuje się wziąść za poprawe tej sytuacji chorej w kraju przez rząd a nie potępianie tych dziewczyn które robią to na prawdę w ostateczności. Nie na temat więc sorry, ale jak zobaczyłam" ta edukacja seksualna w szkole" to nie wiedziałam czy się mam śmiać, czy płakać.

Gość gość
Ludzie od razu trzeba isc do ginekologa! Młodzież trzeba edukować! W gimnazjum to chyba już za późno prawda?

Gość gość
No ja polecam zdecydowanie wizytę u ginekologa zawsze wtedy, gdy zauważasz u siebie coś złego! W http://godulahope.pl/ wykonają wiele bardzo waznych badań!

Gość Ginekolog z poleceniaa
Diewczyny ja moge Wam polecic dobrego ginekologa ktory wykonuje zabiegi albo jesli chcecie odpowiednie tabletki na wywołanie poronienia to tez jest możliwosc wysłania juz gotowej recepty . Gosc jest godny zaufania i napewno cos doradzi 502 427 780