Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka prawda /../

Tylko dwa typy osób nie zapisują się do naszej klasy

Polecane posty

Gość taka prawda /../

Pierwszy typ to osoby które bardzo się cenią, szanują swoją prywatność, mają swoje zasady które przeczą temu do czego naprawdę zaczął zmierzać cel tej stronki (odnalezienie dawnych kolegów to może 1% prawdy)i nie dadzą się zwieść owczemu pędowi. Resztą to tacy którzy wstydzą się siebie i swojego życia.

Gość inninis
nieraz tez nauczyciele w obawie przed wyjsciem na swiatlo dzienne niecenzuralnych zdjęć ;)

Gość ajlaaaaaaaaajwu
jestem w 1 grupie:)

Gość taka prawda /../
to też ale tego jest może 0,1 %

Gość ert6y7uh
w 100% prawda ja bym nie umiala podac swoich danych i na dodatek zdjecia :/ i jeszcze nr gg to dopiero lekka glupota... to drugie tez sie zgadza

Gość Rypanna
A ja myślałam,że tylko mnie tam nie ma.

bez sensu, przeciez wszystko mozna ukryc co sie tylko chce i pokazac co sie chce i komu sie chce. tylko trzba umiec jeszcze korzystac z tego serwisu

też mnie nie ma na naszej klasie :) jeśli z nikim nie utrzymuję kontaktu do tej pory bo np. rozpadło się przed laty z jakiegoś powodu lub ktoś mi nie odpowiadał to dlaczego mam teraz udawać, że wszystko jest pięknie i nagle odświeżać kontakty? nie widzę sensu , nie czuję potrzeby :)

Gość tak szczerze
a ja dalam zdjecie i tyle..ale zadnych danych namiarowych...i znalazlam tyle dawnych znajomosci,ktore jakos uciekly,a numeru telefonu nie mialam...najmilej wspominam poczatki na naszej klasie,bo teraz to juz posucha

Jest też 3 grupa. Jest to grupa osób, która nie ma konta na nk bo boi się, że później jakieś kafeteryjne przygłupy będą tu wklejać jego foty z komentarzem '' Patrzcie jaką ma dupeeeeeeeeeeeeee'' :classic_cool:

Gość do wulgarnej_suczy
ta trzecia grupa to druga. wystarczy chwilę się zastanowić :o

Gość aurorasnow
no faktycznie, podanie nr gg to straszna głupota :P a ja bym tych, co się nie zapisują teżpodzieliła na dwie grupy: 1. - mają to w dupie, ale też nie trąbią o tym na lewo i prawo 2. - coś z nimi nie tak, i jakoś muszą się dowartościować pisząc/mówiąc jaka to nasza-klasa jest be i w ogóle :P grooshka ma całkowitą rację - jeszcze trzeba umieć korzytsać z tgo serwisu - można spokojnie ukryć co się chce :P

Gość ert6y7uh
ale ogulnie sama idea strony podoba mi sie...ale niestety ludzie (mowie tutaj przewaznie o niewyzytych nastolatkach) zrobily z tego nie wiadomo co...liczy sie dla nich tylko ilosc znajomych :/ a odnajdywac raczej niemaja kogo bo niewiele przezyli w swoim zyciu zapewne

nie mam konta na naszej klasie ale nie naleze ano do 1 ani do 2 grupy osob ,poprosty nie hcce mi sie tam zagladac ani dodawac znajomych zmieniac fotki i takie tam,nie mam czasu hehe tzn swgo czasu mialam tam konto ale dla mnie to zadna frajda

Gość ert6y7uh
no i dajc zdjecie nigdy nie wiadomo kto je wykorzysta i do jakich celow a znam takie przypadki roznych fotomontarzow :/

Gość mnie tam też nie znajdziecie
zaczerniłam sobie nick-popieram w 100%

Gość nie widzę nic złego
w tym profilu.... wstydzić się powinny osoby, które wykorzystują naszą klasę aby komuś zrobić jakąś świnię, ponadto nie trzeba podawać koniecznie wszystkich swoich danych, ani pisać o sobie, ani wklejać fotek... nie mam się czego wstydzić, a też cenię swoją prywatność, więc nie wykładam wszystkiego na tacy....tyle

Gość tak szczerze
to z tymi nastolatkami to swieta prawda...:D

Ale ja nie mam nic przeciwko ''naszej klasie'' Nie czuję żadnej potrzeby kontaktu z tymi ludźmi .. oczywiście pewne grono znam dobrze do tej pory i nie potrzebny mi ten portal do tego :)

A ja dodalam sie na naszej klasie bo chcialam zobaczyc czy moja siostra zaprosi mnie na 18 - nie miala ze mna zadnego innego kontaktu tylko adres, no i okazalo sie ze ma dopiero w grudniu... ciekawe czy mnie zaprosi :P ja ja zaprosilam ale nie przyjechala bo za daleko mieszka