Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani jebusiowa

Obciach!! Co robić??

Polecane posty

Gość Pani jebusiowa

No wiec tak...jestem w 1 liceum i jade pod koniec maja z 3 klasami do Grecji...boscy 3klasisci, słońce, plaża...marzenie? No własnie nie, jestem gruba! Moze nie jakaś tam otyła, ale gruba. Moje wymiary: wzrost: 165 waga: 63 biust: 90 talia: 70 biodra:100 I jak ja mam się tam pokazać w stroju kąpielowym?? Ale będzie obciach, nawet do tego maja nie zdąrze schudnać!! Z jednej strony bym mogła sobie nie robić obciachu i nie jechać, ale z drugiej nie wiadomo czy będę kiedyś miała okazje wybrać sie do Grecji...Co robić??

Gość akzer
I jak ja mam się tam pokazać w stroju kąpielowym?? Ale będzie obciach, nawet do tego maja nie zdąrze schudnać! przeciez masz dobre wymiary .

Gość Pani jebusiowa
gdzie byś skoczył? i tak w ogóle to ja bym nie skoczyła bo nie umiem salta, nie mówiąc o podwójnym:P

Gość Pani jebusiowa
może i wymiary nie są najgorsze, ale mam naprawde duży tyłek, grube uda i trochę wsytający brzuch

Gość Pusia to facet
Kup kostium jednoczęściowy, w którym góra będzie krzykliwa(jasny kolor,wzorki itp.) a dół gładki i spokojny.

Gość akzer
no i co z tego . Niektorzy lubia duze tylki.

Zająć się poważnymi sprawami typu... trudna sytuacja polityczna w Iraku itd... A serio to właśnie nadwagi nie masz a jak Ci coś konkretnego nie pasuje w swoim wyglądzie to spokojnie w 2 miesiące możesz coś z tym zrobić. Nie mówię, że osiągniesz figurę modelki ale kilka kg jesteś w stanie schudnąć. I zcemu ja odpowiadam na takie pytania ? :O

Gość Dlaczego tylko
Pani Jebusiowa! Nie przejmuj się głupimi komentarzami, oni ci poprostu zazdroszczą. Jedz do tej Grecji i baw się dobrze. Grecy są tacy przystojni:) Sama mam Greka:P

Gość Pani jebusiowa
niee, 18 latkowie otoczeni pięknymi dziewczynami o baaardzo szczupłych figurach (właśnie takie sa moje koleżanki) nie lubią dużych tyłków

Gość Pani jebusiowa
jak to kto mi każe zakładać strój kąpielowy?? przecież codziennie będziemy wychodzili na plaże, wszyscy do wody, a ja co? jak ten buc mam siedzieć okryta??

Gość Pani jebusiowa
podszyw! i to jeszcze jakis nieudany

Gość khhuui
ja znam dziewczyny przy kosci ale wierza w siebie i roztaczaja taka aure w okolo ze wiekszosc na nie leci

Gość Pani jebusiowa
no to ja do takich nie należe:P

Gość Pani jebusiowa
mam nadzieję ,że koledzy ze starszych klas docenią moje niebywałe zdolności w naśladowaniu odbytem wiolonczeli :)

Gość Pani jebusiowa
Jak nie spodobam sie kolegom to wezme sie za Grekow. slyszalam ze u nich jest tak ze im grubsza kobieta to tym bardziej na zone sie nadaje.

Gość Pani jebusiowa
podszyw!

Gość Pani jebusiowa
i wogole wtedy stane sie bardziej popularna bo to bedzie git ze mam chlopaka obcokrajowca. Cala szkole bedzie mi zazdroscic.

Gość Pani jebusiowa
nikt wiecej sie nie wypowie (nie mówie tu o podszywach)

Gość 21_lat
polecam diete niełączenia. znajdz w wyszukiwarce