Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek30

Czy krótkie spudniczki już wyginęły ????

Polecane posty

Gość tomek30

Coraz mniej można spotkać dziewczyny w krótkich spódniczkach a przecież tak ślicznie wyglądają w nich kiedy pokazują swoje śliczne i długie nogi..

Gość ORTOGRAFIAAAAA
spudniczki wyginęły spódniczki nie

Gość Gumisie
jak chcesz pooglądać krótkie spódniczki to przejdź się późnym wieczorem po niektórych ulicach w mieście. Co kolejna latarnia to krótsza spódniczka :P

Gość taka prawda ona
a kto ci mlonie w ziemie w krotkich spodniczkach bedzie latał :-O

Gość Gumisie
pewnie by się ktoś znalazł :classic_cool: u mnie raz na osiedlu w sylwestra latała laska w mini na szpilkach, do tego biustonosz i chyba było jej dobrze i ciepło bo się cały czas śmiała i dobrze bawiła :P Później pewnie zapalenie płuc :D (nie znam jej więc nie wiem jak się to skończyło)

Gość tomek30
nie szukam dziwek ale kobiet które lubią chodzić w krótkich spódniczkach Nawet w Mieście nie widać tylko sporadycznie raz na kilka godzin teraz wszystkie dziewczyny pochowały swoje nogi w spodnie :(:(:(:(:(:(:(

Gość Gumisie
ja tam nie wiem. dla mnie jedno równa się z drugim :P

Gość tomek30
bo Ty masz tępą głowę i dla ciebie wszystko jest takie samo

Gość Gumisie
:D :D no to żeś mi pojechał :D po prostu jak dziewczyna / kobieta zakłada spódniczkę taką że jej dupe widać (bo tak rozumiem "krótką spódniczkę" czyli tzw pasek) to pewnie robi to w jakimś celu :classic_cool: mniej lub bardziej zarobkowym :P "dla ciebie wszystko jest takie samo" jeśli chodzi o kobiety które tak się ubierają to tak, są dla mnie takie same.

Gość tomek30
Może lubi tak sie ubierac a nie idzie aby sie sprzedać tylko aby sie pokazać . Myslisz że jak dziewczyna idzie tak ubrana to ma ochote na sex ????

Gość Gumisie
tak myślę. Tzn. nie wiem czy ma ochotę czy robi to z innych przyczyn - w to nie wnikam. I niestety w większości przypadków się to potwierdza. Choć oczywiście na pewno są wyjątki :) nie przeczę. "nie idzie aby sie sprzedać tylko aby sie pokazać" czyli takie marketingowe podejście do klienta, coś jak reklama ;) tak dla pewności żeby nie było niedomówień. Nie mówię ogólnie o spódniczkach. Mam na myśli krótkie tudzież baaardzo krótkie spódniczki.

Gość eeee.....eeee
eee... no ja bardzo lubie spódnice (nie jak jest mróz oczywiście)... ale w krótkich nie chodze... tylko takie blisko kolan... nie mam zamiaru wyglądać jak tania prostytutka w szpilkach i majtkach na wierzchu... moje majtki może widzieć tylko mój mąż

Gość Gumisie
eeee.....eeee i bardzo dobre podejście. Takie do kolan (mniej więcej) są jak najbardziej ładne, podkreślają kobiecość :) a jednocześnie nikt nie pyta o cennik ;) także popieram :)

Gość tomek30
Są ładdne ale takie troche krodsze do połowy ud też wyglądaja świetnie i nie ma w tym nic złego . sam bym chciał z taką dzewczyną chodzić i się z nia spotykać i widziec mine innych facetów którzy się oglądaja za nia...

tomek30 :) w czym problem :classic_cool: od 100 PLN do 200 PLN za godzinę, tyle że nie idziecie do niej, ale sobie chodzicie po mieście. Spódniczki do kolan są oki, ładne są. Te co odsłaniają połowę uda, albo co lepsze tyłek - nie wiem jak dla innych ale dla mnie to jest równoznaczne z "kobietą pracującą". Szczerze ... nie pokazałbym się - w przeciwieństwie do Ciebie - z dziewczyną której tyłek widać spod mini na ulicy. Ale gusta są różne :)

Gość tomek30
Ja nie płace za sex ani za spotkanie nie dam żadnej zarobic a stac mnie na lepsza dziewczyne niz dziwke wynając

Gość tomek30
Czarna Oliwko To nie żadne trofeum nie traktował bym jej tak ale kochał bym ja za to jaka jest a nie tylko po to aby się z nia pokazać .. Lubie prowokacje i nie widze w tym nic złego...I wypraszam sobie aby mnie ktoś wyzywał od głąbów jak mnie nie znasz

Gość w spodniczce i na obcasach
nie kloccie się!😭 to cos Wam powiem...:classic_cool: ja nosze spódniczki ;)

teraz powiem prawde - klamalam to byl akt desperacji :( tak naprawde to chodze tylko w dzinach...

Gość tomek30
W końcu kobieta która lubi sie tak ubierać :):):):) Napewno slicznie wyglądasz

Gość tomek30
łądnie tak kłamac???????

:D🖐️

ok, to nie był żart... teraz piszę poważnie... w spodniach wyglądam tragicznie więc noszę spódnice...mam ich kilka... taki lajf :(

najpierw powiedziałeś: "...widziec mine innych facetów którzy się oglądaja za nia..." a potem: "kochał bym ja za to jaka jest a nie tylko po to aby się z nia pokazać" to jak w końcu?:O jeśli chcesz widzieć zazdrość innych facetów, to znaczy, że chcesz się pochwalić swoim "nabytkiem". Puste troche, nie uważasz?

Gość No przecież zimno jest
Zimą i zimną wiosną w spódniczkach tylko dziwki chodzą. Bo normalna laska szanuje swoje jajniki i nerki, i nie założy spódniczki przy wietrze i niesprzyjających warunkach atmosferycznych tylko po to żeby kilku gości się za nią śliniło na ulicy.

Gość No przecież zimno jest
A osobiście noszę krótkie spódniczki, ale jak jest min. 10 stopni. Nie będę marznąć dla idei.

Gość tomek30
nie pochwalić sie nabytkiem...Nigdy nie miałem szczęścia do kobiet a chciałbym się zakochac w ładnej kobiecie i móc uwierzyć w swoje mozliwości to jest rożnica i każdy to inaczej widzi.

Gość tomek30
Przeciez dzis było bardzo ciepło i słońce świeciło przez cały dzień a temperatura była 18 st