Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek30

Czy krótkie spudniczki już wyginęły ????

Polecane posty

Gość No przecież zimno jest
To musisz być daleko, bo w Wlkp. zimno i wiatr, brrrrr! Spódniczek mam z 15, ale panowie, na boga, wiemy że lubicie rajstopki, spódniczki, obcasy, dekolty, ale zważcie że to wszystko jest niepraktyczne i niewygodne. Ja np. o siebie bardzo dbam, ubieram sie raczej elegancko, lubie obcisłe ciuszki, ale sa pewne granice, dajcie zyc chociaz jak jest zimno, zwłaszcza ze sami tylko spodnie i swetrek ewentualnie troche zelu (ble!) macie na sobie na, wiec nie wiecie jakie to niewygodne przy wietrze na przykład skakac na obcasach nad kałużami i błockiem, uważać zeby rajstopy nie poszły, żeby spódnicy nie podwiało, zeby sie nie podrapac bo makijaz sie zepsuje, wiatr burzy włosy, w duży dekolt zawiewa, uwaga zeby paznokci nie połamać... I jeszcze najlepiej zakupy ze sklepu przytachać elegancko i się uśmiechać na lewo i prawo...!

Gość w spodniczce i na obcasach
Nigdy nie miałem szczęścia do kobiet --> a ladnie to tak kłamać???? 😴

Gość ja nosze
krotkie spodniczki i rajstopy,mamy wspolne z zona

Gość tomek30
Dziś widziałem kilka dziewczyn w krótkich spódniczkach :):):) Jednak zaczynają sie pojawiać i to jest piekne aż chce się ogladac i życ aby widziec takie dziewczyny :):):):):)

ja nosze wylacznie spodniczki i sukienki niecierpie spodni, jeansow blee no chyba ze ide do fitness clubu to wtedy zakladam spodnie od dresu Pozdro

Ja chodzę w krótkich, rozkloszowanych spódniczkach, bo mam chude nogi i w takich do kolan, to jest mi brzydko...Ale z powodu stereotypów typu mini=prostytucja, nie robiłam tego zbyt często. Teraz zakładam je częściej, bo mam chłopaka i czuje sie bezpieczniej.

Gość tomek30
MIŁO MI SŁYSZEC ŻE PRZY CHŁOPAKU CZUJESZ SIĘ BEZPIECZNIEJ I LUBISZ TAK CHODZIC..

Gość tomek30
na fitnes ciężko jest cwiczyc w spódnicy .... Dużo blokuje róchów spódniczka i jest niewygodna

Gość tomek30
na fitnes ciężko jest cwiczyc w spódnicy .... Dużo blokuje róchów spódniczka i jest niewygodna

Gość ja chętnie noszę
ostatnio schudłam więc nakupiłam sobie mini i obcisłych spodni, w tym skórzanych ;) nie chcę za 10 lat żałować, że całe życie chowałam figurę.

Ja uwielbiam latem krotkie spodniczki, nie wiem jak mozna sie pocic w spodniach, no ale w zime niestety nie jestem pierdol.. zeby tak marznac, zima ladne niskie obcisle biodroweczki tez sa ladnie

dla mnie jest zalosne stwierdzenie ze dziewczynyw krotkich spodniczkach wygladaja jak dziwki - rozumiem ze w kosciele sie ich nie zaklada bo to wyglada bleeee ale nie do przesady po to sa nogi zeby je pokazywac i sie ich nie wstydzic, wielkie mi halo ze dziewczyna idzie w miniowce, ja uwazam ze to wyglada naturalnie ladnie i kobieco, aby zazdrosnice ktore maja oblesne nogi zle komentuja takie dziewczyny- heh po prostu zacofanie!!:P

Gość tomek30
Chętnie przyjąłbym soczystego kasztana na moją wątłą klatkę :)

Gość tomek30
W łikendy dorabiam do mojego skromnego stypendium na ATR w Bydgoszczy organizujac tournee po największych miastach wojewódzkich w poland podczas których w ramach śmiałego performance wypierduję hymn narodwy na nutę lambady w zamian za co panienki pozwalają mi zaglądać pod swoje krótkie spódniczki. Kocham takie ciuszki bo odkąd pamiętam mausia mnie w takie ubierała :)

Gość tomek30
i jak tutaj założyc temat jak sie ktoś podszywa

Gość tomek30
witaj mysza twoja teraz tutaj piszesz ??????