costerco 0 Napisano Kwiecień 10, 2008 Witam, czy macie może jakiegoś sprawdzonego sprzedawce tego podkładu? może być też na innych serwisach aukcyjnych, nawet zagranicznych. Bardzo chciałabym kupić taniej, ale z drugiej strony boje się ewentualnie w jakich sklepach są te podkłady najtańsze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jjjjjhjhjhjh Napisano Kwiecień 11, 2008 zobacz sobie u kogo kupuje najwiecej osob i kto ma najwiecej pozytywow np: http://www.allegro.pl/item337529190_podklad_revlon_colorstay_make_up_gratis.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
costerco 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 widziałam tą ofertę - te sprzedający dopiero zaczął sprzedaż więc negatywy mogą się posypać :) ja potrzebuje kogoś sprawdzonego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boszeeeeeeeeee Napisano Kwiecień 11, 2008 o jezu to tylko podkład, kto ma ci to sprawdzic? FBI? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakakka Napisano Kwiecień 11, 2008 a zcy jest dobry podklad??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 widzę że nie tylko ja zachorowałam na ten podłakd :) ale nie lubię kupować kosmetyków n allegro, nigdy nie wiesz co ci przyslą.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szefowa despotka Napisano Kwiecień 11, 2008 ja kupowałam u dwóch --towar wyśmienity lepszy niż w Polskich sklepacgh.mam cerę mieszaną z tendencją do przetłuszczania---nigdy nic lepszego nie miałam a z pewnością przepłacałam----gorąco poleca--skóra jest świetna babki w pracy podziwialy i podziwiały aż odważyły się zapytać i dzisiaj prawia wszystkie mamy ten super produkt!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach