Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doswiadczonyyyy

samotne matki to najgorsza rzecz jaka sie trafi facetowi!!!!!

Polecane posty

ike ja też mam dwoje dzieci. Może dlatego patrzę na to inaczej , że nie z własnej woli zrezygnowałam z faceta tylko po prostu nagle mnie opuścił ginąc w wypadku samochodowym. Powiem Ci , że dla nas matek ,dzieci nie sa balastem, ale dla bezdzietnych facetów częściej tak niż nie. Wiec ciesz się , ze trafilaś na anioła. :)

ok ja spadam- starszego odprowadzić do szkoły- o - i tu jestem od was "gorsza" bo wy swobodnie możecie gadać sobie dalej a ja -nie ma że boli- muszę isć :P pa

Gość płasko tu jak cholera
jak facet wychowuje cudze dzieci-jest felerny!! jak prowadza się z grubaską, na bank nienormalny i zakompleksiony!! jak facet pije piwo przez słomkę to bankowo gej!!! jak...bleblebleeee kafe to zbiornica najbaardziej płaskiego myślenia na świecie!11

jako kobieta po rozwodzie i dzieciata dziękuję za budujący topik i jeszcze bardziej budujące wypowiedzi :D:D:D

Apostoł, nie tacy twardziele jak Ty płakali... Obyś nigdy nie musiał stanąć przed takim dylematem...

Mańka :) Nawiasem mówiąc, ja mam ten luksus, że nie czuję sie samotną matką, eksmąż po rozwodzie spędza z naszym synem dużo wiecej czasu niż w trakcie małżeństwa i nawet dobrze sie dogadują :) Bo widzisz, Apostoł, nie zawsze jest tak, że sie wychodzi za debila (co oznacza bycie samej debilką), czasami wychodzi sie za kogoś, do kogo (jak sie okazuje po czasie) kompletnie sie nie pasuje i tyle. A wpadka też nie oznacza debilizmu, 100% zabezpieczeniem przed niechcianą ciążą jest tylko szklanka czegokolwiek zamiast, cała reszta środków antykoncepcyjnych ma margines błędu.

Gość
liliputka => kiedyś o mało nie oszalałem z rozpaczy. Non bis idem. Teraz już tylko z górki :P kyyrene => 1) Oznacza to, że wychodzi się za szybko :P 2) I tak te wszystkie dzieciate to same wpadki? Daj spokój... Pigułka daje niemal 100%, no ale jak się np zachleje i wyrzyga.... Niemniej jednak przyznam Ci rację - i tak bywa jak mówisz. Co nie zmienia jednak mojego zdania jeśli idzie o meritum.

a ja nawet na wpadke nie zwale- chciałam dziecko- to mam:P chcialam drugie- też mam a jak zechce to sobie i trzecie stukne:P

nie bój się- do odważnych swiat należy- ja też się bałam:P nawet jak mój teraźniejszy po pyskach się prał z byłym- bo sie zawziął- długo się bałam a on kroczek po kroczku i dopioł swojego- deklaracje wyrzuć do kosza- są jak nic niewarte śmieci- ale patrz na czyny

Gość mixerrr
nie zwiazalbym sie z kobieta z dzieckiem bo by denerwowal mnie ten trojkat ona dziecko i tatus ktory przychodzi raz - dwa razy na tydzien do nas bo akurat ma wizyty ktore mu sad przydzielil porazka wole wolne mlode piekne i bez zobowiazan :)

Gość gość kiedyś pod stałym nickiem
Zastanawiam się tylko jakiej wg panów te samotne dzieciate mogą chcieć kasy? A ile dzisiaj facet zarabia? Ja dziękuję za te 2 tysiące gamoniowi prać i gotować i jeszcze się wkur$#$R%@# bez potrzeby+ chować kolejnego, tylko 'dorosłego'. Kupa śmiechu i żenada.

tez mam dwie córeczki, nie sa błedami mojej przeszłości, są kimś kogo najbardziej na swiecie kocham, na faceta nie czyham zaczajona w krzakach, nikogo nie zmuszam żeby ze mną był, bo sama sobie dobrze radzę, to że w przeszłości ktoś źle wybrał, nie oznacza, że jest debilem czy idiotką, błędy popełniamy wszyscy i ty Apostole też! Idiotami są ci którzy uważają się za nieomylnych :-)

Gość gość
oczywiscie ze najgorsza rzecz jaka moze spotkac faceta. Sorry jestescie walniete na glowe kobiety. Taki przykład Ktora normalna kobieta chcialaby sie wiazac z facetem ktory mowi sorry skarbie moje dzieci sa najwazniejsze i musze myslec w pierwszej kolejnosci o nich Bedzie mnie byla odwiedzala byla co tydzien by zabrac dzieciaki. Wiec przestancie chrzanic samotne matki te puste farmazony Trzeba miec niepokolei w glowie by sie z wami zwiazac. Jaki jest plus wychowywania cudzych dzieci i wysluchiwania tekstow ze dzieci sa dla ciebie najwazniejsze. Wybralyscie faceta na ojca spoko dal wam kopa w tylek albo mial w d***e drugie trzecie szukacie nagle jelenia by robil na nie swoje dzieci wiedzac ze w zwiazku jest jakims dodatkiem Super macie niezle nasrane we lbie

Gość gość
Do tego samotna matka jest luzna

Gość gość
temat sprzed 10-u lat !!!

Gość gość
jak facet frajer to daje sie doic z kasy i wychowuje nie swoje dzieci a jak madry to na pewno nie da sie wydoic i nie bedzie wychowywal