Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialabym sie

Vacu step lub body space

Polecane posty

Gość chcialabym sie

Czy ktos wie gdzie w Southampton uk jrst salon gdzie stosuja ta metode body space lub vacu step. To taka jaby komora w ktorej mozna schudnoc Dajcie znac jak cos wiecie

Gość fikander00
urządzenia vacu nie są do odchudzania, tylko do łagodnego modelowania ciała.. Jak chcesz schudnąć to efekty widać przy dużej ilości, intensywności i częstotliwości zabiegów (30-40 zabiegów, w tym 20 w ciągu miesiąca; tempo 7-8 km/h), poza tym przeciwwskazania - np. żylaki - na upartego każda z nas znajdzie na nodze żyłkę, która pod wpływem podciśnienia zmieni się w regularnego żylaka. O wiele lepszym urządzeniem do odchudzania, eliminacji cellulitu i i jędrniania jest PowerSlim Active albo PowerSlim Studio. Już po kilku zabiegasz doznajesz szoku, po 5-10 zabiegach ubrania są luźniejsze. Autentycznie! Sama nie wierzyłam więc spróbowałam i zdębiałam, oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu. Pojedynczy zabieg jest troszkę droższy, ale efekty piorujujące. Zakładam jeansy które nosiłam jak miałam 19 lat (mam 27), i w które 8 miesięcy temu jeszcze nie wchodziłam (nie wspominając o dopięciu się!). Uda smukłe, boczków nie widać, płaski brzuch i nie wisi! Polecam! Naprwdę warto! Pozdrawiam wszystkie forumowiczki i życzę powodzenie w dążeniu do wymarzonej sylwetki!

Gość llllllllllllilllli
fikander a ile te zabiegi kosztuja!!!!

Gość sothamanka
fikander a gdzie to jest