WywaloneJajcā 28 Napisano wtorek o 19:59 Dla seniorów za darmo a zydzi muszą płacić potrójnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 116 Napisano wtorek o 20:00 Ja jestem jeszczyk młoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 28 Napisano wtorek o 20:00 Ponad połowa życia za tobą juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 28 Napisano wtorek o 20:01 Za mno już chyba 3 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 28 Napisano wtorek o 20:01 I zwieracze już osłabione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 28 Napisano wtorek o 20:03 Co ten orzech pjerdoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 179 Napisano wczoraj o 14:59 Kiedy hemoroidy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 59 Napisano wczoraj o 16:34 1 godzinę temu, szmul napisał: Kiedy hemoroidy U mnie chyba nigdy bo bardzo mało siedzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 179 Napisano 8 godzin temu 18 godzin temu, VenusHorizon4 napisał: U mnie chyba nigdy bo bardzo mało siedzę A co tam gierczysz pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 179 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Jakaś baba na mnie darla ryja że nie ma ogrzewania w domu dużo decybeli taki pisk eh a pieski majom zapalenie płuc i oskrzeli ja już chce weekend zmeczywszy się Edytowano 6 godzin temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 799 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, szmul napisał: Jakaś baba na mnie darla ryja że nie ma ogrzewania w domu dużo decybeli eh a pieski majom zapalenie płuc i oskrzeli ja już chce weekend zmeczywszy się Weekend nadciąga wielkimi krokami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 799 Napisano 4 godziny temu Znowu skasowali temat. 🥹 Bawcie się dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1681 Napisano 4 godziny temu Znowu wyklikane przez tych, co udają wczasy i świętują urodziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 34 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Znowu wyklikane przez tych, co udają wczasy i świętują urodziny. Dokładnie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darkromance 0 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 15 minut temu, 250GodzinTak napisał: Znowu wyklikane przez tych, co udają wczasy i świętują urodziny. 4 minuty temu, Brine napisał: Dokładnie tak. CZYLI PRZEZ MADZIE Z BIELSKO BIAŁA I DAGE Z GDAŃSKA Edytowano 4 godziny temu przez Darkromance Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiusz to kurffa 0 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Darkromance napisał: CZYLI PRZEZ MADZIE Z BIELSKO BIAŁA I DAGE Z GDAŃSKA Pilnuj się 🛖 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan paniscus 4 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Klaudiusz to kurffa napisał: Pilnuj się 🛖 Przecież to pravik a nie Klaudia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 384 Napisano 3 godziny temu 30 minut temu, 250GodzinTak napisał: Znowu wyklikane przez tych, co udają wczasy i świętują urodziny. Ale ty klepiesz bzdety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 225 Napisano 3 godziny temu 34 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Znowu wyklikane przez tych, co udają wczasy i świętują urodziny. Właśnie widzę, że znowu temat który znika to ten gdzie piszę, że salix ucichła odkąd ewa wyjechała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 225 Napisano 3 godziny temu Na początku to wydało się tylko podejrzane, a teraz już mam pewność, że nieprzypadkowo dwie największe szczekaczki w tym samym czasie zniknęły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darkromance 0 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Koralgor napisał: Właśnie widzę, że znowu temat który znika to ten gdzie piszę, że salix ucichła odkąd ewa wyjechała. Salix miało nie być a jednak była Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darkromance 0 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Na początku to wydało się tylko podejrzane, a teraz już mam pewność, że nieprzypadkowo dwie największe szczekaczki w tym samym czasie zniknęły. Największą jest madzia salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1681 Napisano 3 godziny temu 26 minut temu, Darkromance napisał: CZYLI PRZEZ MADZIE Z BIELSKO BIAŁA I DAGE Z GDAŃSKA Nie. Przez Pravika z Łyszkowic, który zniszczył to miejsce, a teraz lata po forum z cycami na wierzchu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 225 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Darkromance napisał: Salix miało nie być a jednak była Codziennie wiele razy w tematach się przypi/eprzała do wszystkich. Ewka "wyjechała" i puf. Salix już nie biega po tematach za co drugą osobą tutaj. Prawie jej nie ma. Widzisz różnicę? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1681 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Koralgor napisał: Na początku to wydało się tylko podejrzane, a teraz już mam pewność, że nieprzypadkowo dwie największe szczekaczki w tym samym czasie zniknęły. Same przypadki na tym forum. A najlepsze jest to, że jak się wspomni o danym nicku, to on od razu się loguje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 225 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Same przypadki na tym forum. A najlepsze jest to, że jak się wspomni o danym nicku, to on od razu się loguje Albo tematy sa blokowane albo znikaja. Tylko ze te konkretne gdzie pada nick. Reszta zostawiona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 30 Napisano 3 godziny temu Chyba ci misiek trochę brakuje ewki i doktora Housa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1681 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Toya napisał: Chyba ci misiek trochę brakuje ewki i doktora Housa. Leżaka i Elki bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 924 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Leżaka i Elki bardziej A więc jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darkromance 0 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: A więc jestem. Jak zawsze. Mops już dzisiaj nie przyjdzie to będziesz siedziała do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach