Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chr1s

Najlepsze jeansydżinsy ?!

Polecane posty

Gość Chr1s

Witam, muszę w krótkim czasie kupić kilka (2-4) pary spodni i zastanawiam się, która firma robi: a) najlepsze jeansy pod względem jakości b )ma najlepszy współczynnik jakości do ceny Wrangler, Lee, Maverick, Cross - te znam osobiście ;) z tym, że ostatnio tylko Wrangler i Maverick. Jeśli chodzi o jakość to wydaję najbardziej odpowiadają mi Wranglery, w moim przypadku zero problemów, sporo fasonów, rozmiarów, jest w czym wybierać. Jeśli chodzi o stosutek jakości do ceny to Maverick ( a tak naprawdę Wrangler, Lee i Maverick należą do jednej firmy, dodatkowo Wrangler w USA ma kilka 7 lub więcej nie pamiętam różnych marek w zależności od tego do kogo chce trafić) mam ich już 3 pary i jak narazie trzymają się bardzo dobrze, cena jest bardzo przystępna przeważnie 120-150zł , trochę gorzej z ich dostępnością różnych modeli, ale to zależy od sklepu. Jedne z tańszym "markowych" spodni, dla mnie w tej cenie nie ma nic lepszego. Nie podawajcie marek ogólnie niedostępnych w całej Polsce, nie każdy mieszka we Wrocaławiu czy Krakowie. Wrangler, Lee, Maverick, Levi's, Mustang, Cross, BigStar, Americanos itd. Najlepiej podać firmę, kolor ( jeśli są jasne to trudno zauważyć czy się sprały), czas noszenia na pupie ;) ( mniej więcej + ilość prań), i ślady ubytków, ziszczenia materiału itd.

Gość gfsggsfg
najlpesza jeansy jakie maiłem w zyciu to były Diesle (chyab z 7 lat trzymały i sie lekko podarły dopiero po jakims czasie , oddałem kuzynowi bo urosłem i przytyłme haha \ ) ale obecnie ich ceny to szok szczególnie w polsce , ale ich amteraił ejst rewelacyjny , dobre szucie , sa bardzo mocne najwiecej miałem par Levi'sów- chyab najbardziej mi podchodza ale kupuje je tylko na wyprzedazach (bywaja drogie) najwiekszy wybór krojó i fasonów co do Lee/Wranglerów to niew eim bo nigdy ich nei miałem (jakosc /cena nie wypadaja zbyt korzystnie moim zdaniem ) ostanio zastanawaim sie nad Lee Cooperem ( nie mylic z Lee, jeans lee cooper to brytyjska firma ) maja w obnizakch neizłe ceny i dosć fajen kroje spodni porazka sa dla mnei natomiast Mustangi - jakos lipna , cena dosc wygórowana Big stary- jakos taka sobie9fasony tez nic specjalnego ), ale sa dosc tanie wiec chcoiaż taki plus Crossy- na targu mzoan kupic podobne spodnie 2 razy taniej , odpadaja , jakos c do bani

Gość gfsggsfg
ostanio kupiłem jeansy w H&M - daja rade ;-)

Gość obrońcaKrzyża
Prosto z fabryki Kochanego o.Rydzyka z pod Torunia! tylko 399zł za sztukę, zawierają powłokę chroniącą przed zabru...przed grzechami!