Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Anna Dybowska.....była

Polecane posty

jesli "myslenie nie boli"bylo domnie to odpowiem tak:wiem ze nie boli ale po co kto wkleja takie cos?wiadomo jest to przykre ,tragiczne ale takie rzeczy zdarzaja sie na swiecie nie rzadko i po co nad tym sie zastanawiac?przecie wiadomo ze swiat jest okrutny i cierpia na tym niewinne osoby :)

Andrzej z Aleksandrowa - przesadzasz. zginela - pech, przykre, troche zlowieszcze i na tym koniec. zazwyczaj czlowiek nie panikuje jesli sprawa nie dotyczy osob , z ktorymi zwiazani sa emocjonalnie, sa bliskie

Andrzej z Aleksandrowa - przesadzasz. zginela - pech, przykre, troche zlowieszcze i na tym koniec. zazwyczaj czlowiek nie panikuje jesli sprawa nie dotyczy osob, z ktorymi zwiazani sa emocjonalnie, ktore sa bliskie

nie napisalam ze nic to dla mnie nie znaczy ale to zer juz sie przyzwyczailam przeciez wszedzie slychac ze kogis zabili,zgwalcili i takie tam ... wiec mnie juz nic nie zdziwi a wszytskich tych tragedii nawet nie nadazalabym przezywac :)

nie mazgaje się żal mi tej dziewczyny tak trudno zrozumieć ze mam ludzkie uczucia:O niedawno w centrum miasta na Śląsku skatowano młodego chłopaka przez 15 minut nikt nie podszedł do leżącego w kałuży krwi!!!! dopiero jakis satrszy facet sie zainteresował kompletna znieczulica

Andrzej z Aleksandrowa - owszem, znieczulica, i będzie coraz większa, co zapewne cię nie pocieszy, ani nikogo innego, bo potencjalnie w takowej sytuacji moze sie znalezc. podkreslam: potencjalnie, bo zalezy to od miliona czynnikow ;)

szczerze to sama bym nie stanela do obrony ale zeby tak w kilka osob sie zebrac to jednak moznaby bylo :) Dlatego chcialabym wyrobic pozolenie na bron ,jakbym znalazla sie w takiej sytuacji moglabym cos zrobic a tak to co?sama tez chce jesce pozyc troszke :)

nie dziwie sie dlatego ze nie od dzis wiaodmo ze ludzie serc nie maja i patrza swojej dupy :) i tu nie chodzi juz o sytuacje kiedy kogos bija a mialam np doczynienia z taka sytuacja kiedy szlam ulicai na lawce siedzial facet caly we krwi ,przechodzilo tyle osob on prosil o pomoc a oni nawet nie reagowali ,i co z tego ze to zwykly purek z pod kosciola ale przeciez to tez czlowiek,z kolezanka podeszlysmy i na pogotowie zadzwonilysmy a luzie tak sie na nas dziwnie gapili,szkoda slow...:(