Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce zainstalowac gaz

AUTOGAZ

Polecane posty

Witam wiecie moze jak to jest z cenąautogazu? czy to prawda ze ma tak duzo porodzeć? Bo słyszałem nawet ze ma kosztować prawie tyle samo co benzyna zastanawiam sie na instalacja i zgłupiałem jak myslicie???

nikt nie wie?? :-(

up up

Gość już od kilku lat
mówią że ma tak dużo podrożeć a ciągle jest tani. Ja jeżdze na gazie już pare latek i tanio wychodzi

Gość Mam LPG
Nie martw się jakby nie zdrożał to i tak będzie połowę tańszy od benzyny. Teraz idzie lato więc najwcześniejsze podwyżki będa późną jesienią jak się zacznie sezon grzewczy.

hm, też tak sadze zawsze strasza a potem..... chyba zamontuje :-)

spoko, teraz moim golfem TDI będę szarżował za naprawdę groszowe sprawy :)

Weź tylko pod uwagę ile kosztuje instalacja, ile jeździsz i jak wygląda amortyzacja tych kosztów. :)

Gość Katkawariatka
Najbardziej się opłaca kupić autko już z instalacją, bo inaczej długo trwa zwrot kosztów. Ale ogólnie się opłaca, jak się sporo jeździ - tak ze 150-200 zł miesięcznie mam do przodu. Najgorzej na krótkich trasach i zimą - bo i tak odpala się na benzynie.

no rocznie zrobie ok 15tys km do pracy jezdze 40km w obie strony wychodzi , do tego inne wypady takze sie oplaca i chyba sie zwroci szybko a auto mam juz bo dostalem od taty nie opolaca sie sprzedawac i kupowac auta juz z instalacja bo to jest w bardzo dobrym stanie i wiem co mam

Gość gość
Głupoty gadają;p Nigdy ni będzie kosztować tyle co benzyna;) Warto instalować, to zawsze oszczędność. Ja w końcu też się za to wzięłam iw końcu mam i u siebie. Mój portfel odetchnął w końcu a ja mogę robić za wcześniejszą cenę niemal 2x więcej km co wcześniej. Jak chcesz możesz jeszcze zerknąć do nich www.knra.pl i udzielać się aktywnie w tym temacie, jeśli nie chcesz być bierna na to, co się dzieje z autogazem:)

Gość gość
Ceny autogazu i tak sa zawsze nizsze od innego paliwa;) Warto zrobic. My przerabialismy ostatnio w http://gal-gaz.pl/ i dziala swietnie.

Gość gość
Również polecam www.knra.pl to naprawdę świetna koalicja na rzecz autogazu! W sam raz dla wszelkich przedsiębiorstw związanych z produkcją i dystrybucją gazów LPG, CNG oraz LNG w Polsce.