Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiek1975

Leze chory w lozku i strasznie sie nudze..

Polecane posty

eh cos mnie rozlozylo na lopatki,jestem chory kicham ,kaszle mam goraczke i bola mnie kosci i miesnie,leze wlasnie w lozku i sie poce.. ale straszliwe sie nudze... moze ktos poklika ze mna?

Zjawisko znudzenia, jest mi obce. Ostatni raz nudziłem się w połowie lat 70, gdy byłem małym dzieckiem. Zatem jeśli sam się ze sobą nudzisz, to cóż możesz mieć ciekawego do przekazania innym..? :p

i sam jestes w domu? moze tv sobie włacz albo poczytaj ksiażke

normalnie sie nie nudze jednak teraz sa warunki anormalne jestem uziemiony w lozku z goraczka i laptopem z tego powodu odczowam lekkie znudzenie zaistniala sytuacja

nie dziwie sie nikt nie cche chory leżec w łóżku ale sa i dobre tego strony odpoczniesz sobei troche

No właśnie. Miałem na myśli być samemu ze sobą i nie nudzić się to sztuka, nie sztuką jest być z innymi i nudzić ich nudą własną :p

nie tylko wiesz na czacie prędzej sam na sam sobie z kims mógłbyś poklikac

Nieprawidłowości jako takich chyba nie aczkolwiek nienawidzę zwrotu ''poklikać''. Kojarzy mi się tylko z czatem. Chyba, że masz 16 lat to se klikaj :) :P

tak okłady z młodych i obcych piersi najlepiej pomagaja

Gość mysz w polowie
jak mozna byc uziemionym w lozku ??:o

Tak tu jest na kafeterii. Cokolwiek napiszesz spotkasz się z krytyką :p

ja troszke dziwnie przechodze chorubska, w goraczce mam zwiekszone zapotrzebowanie na czulosc typu "niech mnie ktos przytuli" nienawidze tego stau co do ogladania tv lub czytania - odpada zbyt podle sie czuje - nie mam sil isc nawed do lekarza wiec sobie tak leze w lozku

poradz mi prosze czym w moim poscie moglbym zastapic slowo poklikac - abym w przyszlosci nie popelnil podobnego bledu i nikogo nie urazil

no dobra .... przytulam Cie cieplutko !

Gość 22ona22
ja nigdy nie choruję, 3 lata pracy i ani razu nie byłam na L4 jeszcze, to dopiero "przekleństwo" :o

Gość 22ona22
poklikać - "popisać", "porozmawiać"

Haha a pisz co chcesz panie misiek. Chyba nikogo tym nie uraziłeś. Pytałeś to dałam Ci radę. Tam jest zdecydowanie więcej chętnych do poklikania jak sądzę ;) Poza tym na Kafe zapewne zaraz pojawi się jakiś przygłup wklejający cudze foty z nk więc będziesz mógł oglądać i komentować i momentalnie przestanie Ci się nudzić. :classic_cool:

wlasnie - ja tez nie choruje czestotylko w ubieglym roku w wieku 31 latek wycieli mi migdalki a tak to caly dorosly zywot raczej bezbolesnie

ja tez bym cos chcial zrobic jednak nie mam sily... niewiarygodne ale ciezko mi sie przewrocic z boku na bok - czy uwazacie ze powinienem pojsc do lekarza? Jutro zamierzam juz isc do pracy i chcialbym byc zdrowy