Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiek1975

Leze chory w lozku i strasznie sie nudze..

Polecane posty

rowniez chcialbym cos zrobic jednak niewiarygodne jest to ze na nic sily nie mam ciezko jest mi sie z boku na bok przewrocic nie wspominajac juz o wstawaniu - czy uwazacie ze poinienem pojsc do lekarza? Pomyslalem sobie ze przejdzie mi to do jutra a jutro juz do pracy isc chcialbym

Ty przynajmniej jesteś w domu... mnie na ten luskus nie stać.. jestem chora ale muszę być w pracy... a i tak nie mogę się na niczym skupić...

Onk3 nawed nie wiesz jak bardzo tego potrzebuje - jednak taki stam mam tylko przy goraczcce - zadziwiajace prawda?

no to juz siadam przy tobie pogłaskam i moze zaprze herbatki

ehh pare kresek mniej i tez napewno poszedl bym do pracy - brakuje mi sily no nie wie czy dzisiaj bylbym w stanie dobrze pracowac

zadziwiajace ale ja tez tak mam ze jak leże chora to lubie jak ktos przy mnie jest

wiesz co pewnei to grypa bo ona tak osłabia lepiej zostań w domu a jutro sobota przeciez to wolne i do poneidiząłku wyleż to ci przejdzie

Onk3 to naprwde pomaga - gdy sie wie ze jest ktos przy tobie kto poda ciepla herbate,przytuli i powie dobre slowo na codzien nie mam takich odczuc. Eh zwariowany swiat czy mezczyzna nie powinien byc twardy i odczucia tego typu nie sa malomeskie?

to że mężczyna powinien byc twardy to zwykły stereotyp męskosc własnie polega na uczuciach pokazywaniu uczuć wiec jestes jak najbardziej męski

zadzwonilem do firmy i powiedzialem ze moge nie przyjsc tez jutro ale ze jeszcze dam znac co i jak..jednak sam sobie wmawiam ze to napewno do juta przejdzie... nie wiem co zarzylem jakis parkamed i witamine c ale czy to pomorze

życzę ci aby ci szybko mineła chorba ale podejrzewam ze i tak będziesz osłabiony jutro wiec nei wiem jaką pracę wykonujesz mam nadzieję ze nie fizyczną bo pewnie nie dasz rady

tak zgoda - szkoda tylko ze potrzebe uczuc wyzwala we mnie wysoka goraczka a na codzien...jest inaczej

dzieki za redtube jednak jak jestem zdrowy to mnie to nie kreci nie mowiac teraz przy wysokiej goraczcce - ale dzieki za dobre checi

heheh no dobre rzeczywisice moze dzięki gorączce wychodzą na jaw prawdziwe pragnienia

Onk3 dziekuje - wszystko teraz zalerzy od organizmu zobaczymy jak jest z moim czy jest twardy i sie obroni czy tez polegnie ;)

jak tak rzadko choruejsz to pewnie twardy ten twój organizm i szybko ci choróbsko minie czego ci życze

wczesniej mialem tylko problem z nawracajacymi anginami wycieli migdalki i problem minal ...dzisiaj taki sloneczny dzien jest ze az zal w lozku lezec gdy na dworze 20 stopni

tak nic przyjmnego w taką pogode to tylko na spacerek

wlasnie - ale kwiecien zdradliwy jest ...kwiecien plecien poprzeplata troche zimy troche lata.. :) moze ja juz tak spragniony sloneczka bylem i przestalem uwazac a teraz cierpie za swa bezmyslnosc

no cóż tak to bywa ale nie martw sie na to sie nie umiera