Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płasko tu jak cholera

potrafi ktoś mysleć tutaj bez głupich schematów???

Polecane posty

jak facet wychowuje cudze dzieci-jest felerny!! jak prowadza się z grubaską, na bank nienormalny i zakompleksiony!! jak facet pije piwo przez słomkę to bankowo gej!!! jak...bleblebleeee kafe to zbiornica najbaardziej płaskiego myślenia na świecie! {cześć}

Gość ajt
moze nie gej ale napewno zniewiescialy!!!!!! fe

niby dlaczego, czy słomka jest przeznaczona tylko dla kobiet???czy żeby udowodnić w miejscu publicznym swoją męskość , facet musi żłopać siarczyście piwo z kufla i przepijać czystą???i przekląc co drugi łyk.....

Należy także dodac, że facet pijący piwo z sokiem lub co gorsza ciecze pokroju redsa to na bank pedał :o

Gość Blo ndi b
Jak facet ma telefon z klapką to gey :P:P:P

movering, na szczęscie nie wszystkie:)np pana mariachi w ogógle nie biorę pod uwage.

Uprzejmie proszę mnie zakwalifikować do jakiejś grupy :) Piwa nie piję w ogóle! Obrzydliwe jest! Natomiast zdarzało mi się pić zieloną herbatę przez słomkę. A teraz ładnie się uśmiecham :) i proszę o zgeneralizowane zaetykietowanie mej osoby :p

Bo pod uwagę bierzesz tylko te wypowiedzi, które potwierdzają twoją tezę, odrzucając od razu zdania przeciwne. Klasyka :o

Gość Blo ndi b
frk-09--->Ty mój bohaterze 👄

maricahi, ale jak mam brac pod uwagę kogos, kto pisze, że facet pijący piwo z sokiem jest gejem!!!!1zastanów się:P frk....cięzki przypadek, hmmmm....zielona herbata przez słomkę, jakiś kryptobuddysta?

Gość Edgia
Tak, tak... i jeszcze nie zapomnijcie dodać, że telefony z klapką maja tylko geje (pedały - jak to mówi mój brat dres). Najlepiej mieć ciasny umysł. A mój wspaniały chłopak prowadza się z grubą dziewczyną (wg. obecnych standardow) i nie jest absolutnie zakompleksiony ani niedowartościowany.

bezedury, a wiesz czmu nie widziałes???bo kazdy facet aż drży żeby go nie brac za geja, a wie jakie funkcjonuje myslenie....to własnie dlatego ostatnio w knajpie mój kolega przyniósł słomke tylko dla mnie, a swoje piwo Z SOKIEM zamieszał moją rurka....

a ja jestem kobietą i nie lubię pić piwa przez słomkę, brrr (natomiast piwo w ogóle lubię, gorzej, że mój metabolizm nie lubi alkoholu :D).

kyrrene...przykro mi zatem...jestes kryptolesbijką...pijesz piwo jak ostatni facet:D

Mnie tam wisi jak kto pije piwo... Tylko nie wiem jak napój, ktory pije sie litrami mozna sączyć przez słomke... to po prostu bezsensowne.... Piwo z sokiem - ohyda Wychowywanie cudzich dzieci - jesli nie byłbym do tego zmuszany, tylko sam bym te dzieci zaakceptował - no problem.... Prowadzanie sie z grubaską - są rozne zboczenia, jak ktos lubi to niech sie prowadza, choc wiekszosc takowych panow to desperaci po prostu... Moze jeszcze bys autorko skrytykowała inne stereotypy, ktore są obraźliwe dla facetów? Np czemu krytykuje sie faceta, gdy od czasu do czasu lubi założyć damskie ciuszki?? :D:D:D:P Albo jesli ma 162 cm wzrostu, łysine i nosi wąsy oraz sanadały na skarpety to zaraz mowicie, ze jest nieatrakcyjny?

Frk, zielona herbata przez słomkę?? Przegrałeś zycie, ja bym skoczyła :classic_cool: Od momentu jak się okazało że piwo powinnam pić, przestałam je lubić:O

to już nie stereotypy, tylko upodobania:D...damskie ciuszki, sandałki na skarpetki......ale jak skarpetki beda czerowne to gej!!!!!tyle, że w sandałach:P

Gość a ty nie myślisz schematycznie
wkładając wszystkich z tego forum do jednej szufladki :P

"Albo jesli ma 162 cm wzrostu, łysine i nosi wąsy oraz sanadały na skarpety to zaraz mowicie, ze jest nieatrakcyjny?" Nie jest nieatrakcyjny, tylko ewidentnie zalatuje na zboka ;) :p

"jaki facet po dwóch piwach jest pijany???" MOJ BRAT:D....i nie jest gejem...chyba, że krypto:o, ostatecznie jaki facet jest pijany po dwóch piwach:D

" wkładając wszystkich z tego forum do jednej szufladki" o przepraszam, wkładam do róznych szufladek:P frk-kryptobuddysta kyrrene-krypotlesbijka reszta nieskatalogowana!!!

mój brat ma lat 36 i pod koniec drugiego piwa nie wie z kim gada.