Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialabym tak wygladac..

W ŻYCIU NIE WIDZIAŁAM TAK PIĘKNEJ KOBIETY JAK ONA!!!NO IDEAŁ !!!!

Polecane posty

Gość chcialabym tak wygladac..

http://www.kozaczek.pl/plotka2.php?idp=8368 a najlepsze ze jest w tym naturalna. zero solarium . minimalny makijaż zawsze.. JAK ONA TO DO CHOLERY ROBI? MUSI MIEĆ NIESAMOWITĄ MIESZANKE GENÓW.. ona nie wyglada pospolicie i nie jest ładna jak alba i inne ona jest piękna i ma coś takiego w twarzy ,że wygląda jak bogini....

Gość ajt
no wlasnie mnie jakos tak nie bardzo kreci. nic specjalnego w sumie.

Gość WOOOOOOOOW
ALE BLASK...MATKO..NIECH ZAWSZE BĘDZIE W CIĄZY..WYGLĄDA ZJAWISKOWO.

Gość brak słów
Przepiękna.

Gość ciekawska i tyle
jest rzeczywiscie atrakcyjna,tylko ciekawe ile w tym natury,a ile plastyki? Polecam serial \"statek milosci\"w celach obserwacji gwiazd amerykanskich przed masowymi operacjami plastycznymi,same kaszaloty prawie:-o

Gość hfghnfg
ona mi sie nie podoba, jakas taka konska twarz ma:O

Gość rozmawiałem z żoną elu
Jako mężczyzna powiem jedno: piekniejszej twazry nie widziałem ale biust mogłaby mieć większy i pupe.

Piękna, ale zawsze uważałam, że czegoś jej brakuje. Zawsze mi się wydawało, że to taka baba z nożami. Widziałam piękniejsze.

Gość HEEHEHEHEHE
PIEKNIEJSZE? WYMIEN CHOC JEDNĄ ..TYLKO BLAGAM NIE ALBE..BO ONA JEST SLODKA I SLICZNA ALE NIE PIEKNA..ZEBY BYC PIĘKNĄ TRZEBA MIEC COŚ W SOBIE..PRZYCIĄGAĆ..KATE MOSS JEST NIEŁADNA ALE MA TO COŚ I DLATEGO WIELE OSOB MOWI ZE JEST PIEKNA..I BARDZIEJ DZIALA NA FACETÓW NIZ TAKA PUSTA URODA JAK ALBY.

Gość kurcze...........
po cholere wy sie dziewczyny licytujecie??jednej moze sie podobac typ urody angeliny jolie a drugiej nie..kazdy ma prawo wybrac inaczej...moim zdaniem alba jest ladniejsza niz jolie, jolie to taki chodzacy kosciotrupek teraz w ciazy wyglada troche lepiej, ale z tymi wystajcymi koscmi nie jest dla mnie idealem urody, poza tym ma bardzo wydete jakby napompowane usta i ogolnie wyglada mi na sucz, co pewnie wcale nie przeszkodzi komus innemu uznac ja za ideal, tak wiec ile ludzi tyle zdan.

Gość Wooboo Dooboo
OK, wymieniam CO NAJMNIEJ równie piękne Hunter Tylo przed operacjami plastycznymi Młoda Cindy Crawford Monia Beluci Młoda Paulina Porizkowa Młoda Juliette Greco

Miało nie być Alby, więc wymienię Limę. Jeżeli chodzi o kwestię ciąży, to w ciąży zdecydowanie bardziej podobała mi się Jennifer Lopez. Wszystko to, to kwestia gustu. Nie przemówisz mi, że Jolie jest ładniejsza od Lopez, bo mam po prostu inny gust.

jesli chodzi o gusta ta owszem kazdemu moze sie podobac co innego ale co do kwestii pieniedzy to sie nie zgodze. kelly osbourne tez ma kase i piekna nie jest. A ikona NY Sarah Jessica Parker? Tez do zyjacych w ubostwie nie mozna jej zaliczyc ani do najpiekniejszych. Ale zawsze mozna sie pocieszac e wszystko jest zasluga photoshopa i operacji plastycznych a wszystkie modelki i gwiazdy sa grube i brzydkie :D:D:D