Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TineX

Rozstanie

Polecane posty

kilak tygodni temu odbywała się spora impreza związana z zakończeniem liceum, wraz z moją przyjaciółką moim chłopakiem i resztą znajomych bawiliśmy się wyśmienicie, jednak mój partner nie jest skłonny do tańcowania. Bawiąc się poznałyśmy dwóch fantastycznych chłopaków. Kamila i Mateusza, absolwenci naszej szkoły. Moja przyjaciółka zaczęła się spotykać z Kamilem a mi posypał się w miedzy czasie związek o dawną zdradę mojego partnera, tak to wszystko pogmatwało mi się. Byłam szczerze mówiąc załamana bo i przyjaciółce nie wyszło z Kamilem. Po tym wszystkim okazało się że Kamil przestał się z NIą spotykać po tym jak się dowiedział że ja jestem już wolną panią.. stwierdził że od samego początku chciał poznać mnie, a ONA była tylko przykrywką żeby mógł być blisko mnie. Jestem tym szczerze zaskoczona bo dotychczas ona była górą i każdy mężczyzna zabiegał o nią a ja raczej tą skromną stojącą w kącie..

Gość kuropatwazlota
Oj ciezki temat, ale ja wyznaje zasade - nie poswieca sie przyjazni dla faceta! Jesli ona sie zaangazowala to mimo wszystko nie ruszaj go!