Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biały kieł......

Dlaczego ludzie boją się białego koloru ?

Polecane posty

Gość biały kieł......

a facet to już w ogóle nie może się ubrać, znalezienie białych jeansów to dramat, wiem, że biały podkreśla otyłość , nie ponosisz pare dni bo odrazu widać itd...

Gość bardzo cenne
informacjeeee. problem na miare kafeterii

Gość biały kieł......
co to znaczy niepraktyczne? Ja jakoś chodze w białych spodniach np i nie są brudne...zresztą dłużej niż dwa dni nie chodzi się w tej samej rzeczy

Gość w zasadzie bialy to nie kolor
Tak jak i czarny

Gość jeans lover
już lepszy ten biały od tego wszędobylskiego czarnego...bladzi jak ściana a w czarnym chodzą....albo solarki z wielkim tyłkiem i obowiązkowo czarne spodnie

Gość to prawdaaa
w zasadzie bialy to nie kolor - zgadzam się czarny i biały to nie kolor ;)

ja akurat noszę mnóstwo białego, najlepiej wyglądam w białym, oglądając w sklepie cokolwiek zawsze marudzę że białe byłoby ładniejsze :P

Gość
Biały jest brzydki, kolor sukienek komunijnych :O A facet w białych spodniach wygląda na pedała :O

Też sądzę, że są niepraktyczne. A co to znaczy ? Znaczy to, że o wiele szybciej pobrudzą się białe spodnie niż czarne spodnie... I nie kwestia chodzenia w jednej rzeczy kilka dni. Po prostu tak jest. Z białych ubrań mam bluzki, koszulki itp. Białe spodnie, kurtki, bluzy kojarzą mi się z osiedlowymi techno-maniurami :classic_cool: :P

ja mam bialy wiosenny plaszcz i nie uwazam sie za \"osiedlowymi techno-maniurami\" (cokolwiek to znaczy) :classic_cool:

Gość taka jakas see
ja uwielbiam biały i ecru nie boje sie nosic kupilam sobioe plaszcz wiosenny w kolorze białym i bede w nim smiagała:P

hellishbloodystorm - masz racje ale wezmy pod uwage profil kolorow CMYK- bialy to 0% wszystkich skladnikow koloru, a czarny 100%

Ellinka - co innego biały wiosenny płaszczyk na normalnej kobiecie a co innego krótka biała kurteczka odkrywająca gołe plery :P techno-maniura - osiedlowa panienka zafascynowana muzyką techno oraz białym i różowym kolorem w różnych kombinacjach. :classic_cool:

w zasadzie bialy to nie kolor - albo system heksadecymalny :D nie mam żadnej białej rzeczy i nie zamierzam. ściany też przemalowałam, bo białego nie znoszę. tylko sufit został, ze względów praktycznych :classic_cool:

Gość biały kieł......
Lauren nie ma to jak zaścianek, dla ciebie facet ma nosić tylko niebieskie jeansy i szary rozciągnięty podkoszulek i 3 dni się nie golić.......

jednakze biel bieli nierowna :)

Gość byle nie biale rajstopy..
:O

Gość dejot
bo Polacy to brudasy, bielizny też już prawie białej nie robią bo w ciemnej możesz chodzić dłużej feee, tak samo z koszulkami , t-shirtami itd...ludzie jak wy możecie w tym chodzić dłużej niż jeden dzień...w Poznaniu dużo facetów nosi biały i nie są to dresy i maniury tylko normalni ludzie

moj tata czesto chodzil w bialych dzinsach (rzecz jasna w lecie) i wygladal ok...wiec nie rozumiem tej nagonki na biel w wydaniu "normalnym" nie techno-cos tam:P

Ja tam do facetów w bieli nic nie mam. Zależy jaki facet i w jakim ubraniu. A co do tych maniur to było luźne skojarzenie. :P

"bielizny też już prawie białej nie robią bo w ciemnej możesz chodzić dłużej feee" - nie znam nikogo, kto chodzi w bieliźnie dłużej niż jeden dzień :O. widać masz ciekawych znajomych :P

Gość dejot
ciekawe dlaczego ludzie się czarnego w lecie nie czepiają ? :D...

moze i wygladc super choc osobiscie mnie sie nie podoba :P ale sa gusta i gusciki :D

Gość dejot
hellishbloodystorm tak powiedziała babka w sklepie jak spytałem dlaczego nie ma normalnych białych gaci/bokserek.......