Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lilianka26

W ciąży do teleturnieju?

Polecane posty

Witam, mam pytanko zaproszono mnie do teleturnieju, tyle że jestem w 4 miesiącu ciąży i nie wiem czy mogę iść w tym stanie czy mnie od razu zdyskwalifikują? Jak myślicie?

Gość LiIianka26
ten teleturniej polega na tym kto wiecej przyjmie kutasów

Gość tvp1
mysle, ze nie bedzie problemu:) a co to za teleturniej?

To teleturniej organizowany w Polsce przez redtube. Nie wiem co to za firma, może wy wiecie? Podobno ma polegać na kontakcie z płcią przeciwną, może jakieś rozmowy, wspólne rozwiązywanie krzyżówek ;)

Logo takie samo, czerwone ale tu na stronie są same gołe laski, więc raczej nie to Powiedzieli, że będą trzy uczestniczki i tak się wyrazili, wygra ta która będzie miała największy przerób, więc pewnie chodziło o to, że która rozwiąże największą ilość qwizów to wygra :)

Gość zaklinaczka
Ja bym nie ryzykowała, jesli logo jest takie samo to cos w tym musi byc. Mogli podac Ci adres strony, albo dokladnie pwoiedziec co bys robila tam. Siedz w domu z mezem, zajmij sie dzieckiem, a nie mysli o takich pierdolach

Ale szkoda mi trochę bo sa fajne nagrody, toster, prostownica do włosów, mikser a główna wygrana to wycieczka na mazury :) Nigdy nie byłam nigdzie poza swoim miasteczkiem więc chciałabym zwyciężyć :)

Gość Lilianka26 - prawdziwa
nie wiem kto się podszył już na czarno. Ale to teleturniej Czy jesteś mądrzejszy od 5-klasisty.

Gość Lilianka26 - prawdziwa
jem kupe

Spadaj podszywie :O Ja się tu martwię czy dam radę w tym teleturnieju szanowanej firmy red tube dla kanału Adult Video News (wiecie może co to za kanał i jakie tam nadają programy?)

Gość Gicior
wulgarna_sucz Dajesz w naturze???!!!

Gość Gicior
O jacie !!!:)

Gość moj ex
"Witam, mam pytanko zaproszono mnie do teleturnieju, tyle że jestem w 4 miesiącu ciąży i nie wiem czy mogę iść w tym stanie czy mnie od razu zdyskwalifikują? Jak myślicie?" jesli to "randka w ciemno" to nie licz na wiele ;) a jesli nie, to czemu mieliby Cie zdyskwalifikowac ???

Kurcze jak zobaczą że mam brzuszek to mogą np bać się że zasłabnę, sama nie wiem czy jechać... bo ja jestem z Krakowa a eliminacje w Warszawie:(

Ale z drugiej strony, może jak zobaczą że zaciążyłam będę miała taryfę ulgową? ;) jak sądzicie?

Gość wiesława o.
jak to jakies zadania z użyciem sily, to nie idx, jeśli teleturniej zwykły wiedzowy, to nie widzę zadnego problemu