Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przygnębiona dziewczyna

Dlaczego życie jest takie niesprawiedliwe? Jedna ma wszystko a druga nic

Polecane posty

Gość URODA bardzoo szybko mija
KAZDY Z WAS ZBRZYDNIE ZESTARZEJE SIE to jest Naturalne

Gość jestes prozna............
moze dziewczyna ma jakis problem ze skora ,nie wolno wysmiewac ,bo moze to za jakis czas spotkay Ciebie!! W ZYCIU NIGDY NIC NIE PRZEWIDZISZ!! Kiedys moja koleznka nie miala problemow ze skora.. przyszedl czas zaczela miec bardzo duze problemy ze skora,leczy sie ,ale to nie takie latwe do pokonania...

Gość jestes prozna............
dlaczego ja OCENIASZ ze nie ma matury to gorsza od ciebie??? CZYM JETS MATURA tka naprawde glupcy niesmaowici konczy studia..a czasmai czlowiek bez studiow przewyzsza kogos z ukonczonym dyplomem taka parawda:)

Gość jestes wredna..
PRZECIEZ to ze ktos skonczyl studia TO WCALE NIE OZNACZA ze jest madrzejszy od kogos bez studiow :) zejdzcie na ziemie:)

Gość karolcia86
wszyscy jestescie nienormalni kazde zycie nie ma sensu ta juz 3 razy probowalam popelnic samobojstwo i za kazdym razem w czas mnie uratowali chciala i che ze soba skonczyc bo po co zyc?no po co slucham?5 lat temu stracilam dwojkie dzieci blizniaki i od tamtej pory juz nie moge miec dzieci :(

Gość mal i gruba
chce sie z kims bzyknac kto sie skusi na mnie? lubie ostry sex w dzien i w nocy lubie miec lizana muszelke i lubie tez brac do buzi z polykiem teraz mam taka chcice ze zgwalcilabym faceta odrazu napiszcie kto ma ochote na gwalt?czekam

Gość gość
Dodam/ Znajdz. Najwazniejsza.Ksiazka.Jaka.Kiedykolwiek.Przeczytasz.Zdrowie + The.Luciferian.Doctrine.pdf #3.1+ KO

Gość gość
Żałośnie się zachowujesz. Ma wszystko bo to osiągnęła. Weź się i schudnij, zmień pracę, popracuj nad pewnością siebie, zamiast patrzeć co kto ma, patrz co Ty masz.

Gość pospolity
naprawde sa wieksze problemy troche zalosne jest to co piszesz zycie takie jest nic nie poradzisz zacznij doceniac to co masz bo nie zdajesz sobie nawet sprawy co maja inni